Gündem

Terör örgütünün 5 odalı sığınağı bulundu

BİNGÖL, (DHA)- BİNGÖL'ün Genç ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın kullandığı 5 odalı sığınak bulundu

17 Aralık 2018 14:58

BİNGÖL, (DHA)- BİNGÖL\'ün Genç ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK\'nın kullandığı 5 odalı sığınak bulundu. Sığınakta 2 el bombası ile bol miktarda giyim ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Genç ilçesi kırsalında düzenlenen operasyon kapsamında bulunan 5 odalı sığınak ile ilgili olarak Bingöl Valiliği\'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, \"Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bingöl ili Genç ilçesi kırsalında icra edilen operasyon kapsamında, 2 adet el bombası, 9 büyük, 4 adet küçük tüp, yaklaşık 500 kilogram gıda malzemesi, 1 adet tv, 1 adet uydu alıcısı, 100 adet pil, 1 adet akü, 2 adet ocak, muhtelif giyim ve yaşam malzemesi, ele geçirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde bölücü terör örgütü ile mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir\" denildi.