Gündem

Tekirdağ'da silahlı saldırıya uğrayan Fatma Özdemir hayatını kaybetti

06 Ekim 2024 11:14

T24 Haber Merkezi

Ülkenin dört bir yanından her gün erkek şiddeti haberleri gelirken, İstanbul'da 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in yarım saat arayla aynı kişi tarafından vahşice katledilmesi ülkeyi ayağa kaldırdı. Yaşananların ardından bir haber de Tekirdağ'dan geldi. İki gün önce silahlı saldırıda yaralanan 27 yaşındaki Fatma Özdemir, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Elektronik eşya satan bir mağazada çalışan E.U, Hükümet Caddesi'ndeki bir çay ocağında sohbet eden iş arkadaşlarına silahla ateş açmış, Barkın Percin yaşamını yitirmiş, Fatma Özdemir, N.Ç.K. ve S.D. yaralanmıştı.

Kaçan şüpheli E.U, polis ekiplerince Muratlı Caddesi'nde durdurulmuş, E.U'nun teslim olurken yere attığı silahın ateş alması sonucu bir polis memuru da yaralanmıştı. Zanlı dün çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

İki gündür yaşam mücadelesi veren Özdemir, hayatını kaybetti.

TIKLAYIN - Türkiye’yi sarsan cinayetler gazete manşetlerinde: Ayşenur ve İkbal katledildi, kadınlar ayağa kalktı!

TIKLAYIN - Kadınlar Taksim'den haykırdı: Tedirgin ettiğiniz her kadının hesabını soracağız, geceyi bize dar edenlere gündüzleri zindan edeceğiz!

TIKLAYIN - Kadınlardan vahşice katledilen Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner için surlarda eylem: Seyretme, yasayı uygula AKP!

TIKLAYIN - Yarım saat arayla iki kadını katleden Semih Çelik 5 kez psikolojik tedavi görmüş!

TIKLAYIN - İstanbul'daki çifte kadın cinayetinde yeni detaylar: Fail kasapmış, işleyeceği cinayetin resmini önceden çizmiş