Spor

Soldado: Ersun Yanal bana hayat verdi

"Sözleşmemin otomatik olarak uzaması şu anda imkansız"

20 Mart 2019 17:55

Fenerbahçe'nin İspanyol forveti Roberto Soldado, sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi hakkında konuştu. Opsiyonu gereği maç sayısında geride kalan tecrübeli isim, "İmkansız" yorumunu yaptı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 19 maçta 5 gol atıp 4 de asist yapan Soldado, takımının akşam antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İspanyol forvet, Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesinin kendisi için daha iyi olduğunu belirtirken, sözleşmesi hakkında da konuştu.

Soldado’nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Yeni sözleşmeyle ilgili herhangi bir görüşme olmadı. Sözleşmemde uzatma maddesi var ama otomatik olarak uzaması şu anda imkansız. Ligin en güzel kısmı kaldı, yüzde yüzümüzde olmak mecburiyetindeyiz.

"Ersun Yanal'ın gelişiyle takım yüzde yüzüne gelmeye başladı. Fenerbahçe'yi çıkarabildiğimiz en yüksek seviyeye çıkartmak istiyoruz. Sezon başındaki durumdan keyif alamıyordum. Ersun hoca, bana hayat verdi diyebilirim. Amacım goller atmak, takıma destek vermek. Şu an son derece keyifliyim. Ailem de şu an burada mutlu. Geleceğimle ilgili onlarla birlikte karar vermemiz gerekiyor.

"Kafamızda çok büyük bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum. Esas önemli olan bireysel olarak güvenimizin artmasıydı. Herkes kendini daha iyi hissetmeye başladı. Fiziksel olarak da rakiplerimizden daha iyi olduğumuzu görüyoruz."