Gündem

Sabiha Gökçen'de "hava" engeli: Bazı uçuşlar iptal edildi

10 Şubat 2025 16:31

İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yarın yapılması planlanan uçuşların yüzde 5, Çarşamba günü yapılması planlanan uçuşların ise yüzde 10 oranında iptal edildiği duyuruldu.

Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada “Sabiha Gökçen Havalimanı'nda beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle 11.02.2025 tarihinde uçuşlar yüzde 5, 12.02.2025 tarihindeki uçuşlar yüzde 10 oranında iptal edilecektir. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolu şirketinin internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilir" denildi. (DHA)

Botoks ücreti ne kadar olmalı, Türkiye'de yasal olan markalar hangileri; Dr. Nurhayat Gül anlattı


Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Ankara'da vahşet: Anne, çocuklarını öldürdü; detaylar ortaya çıktı!

TIKLAYIN | Erdoğan, "şaibeli" demişti, Kılıçdaroğlu, Özel'e çağrı yapmıştı: CHP'nin 2023'teki kurultayına soruşturma!

TIKLAYIN | Ertuğrul Özkök: Bak Ahmet, 60'ına geliyorsun; X kadınına bulaşma sonra yarın Nişantaşı kafelerinde hüsrana uğrarsın

TIKLAYIN | Bir Behzat Ç. Hikâyesi sete çıktı: İlk kare geldi

TIKLAYIN | Yavaş, üçlü görüşmede o makaleyi okudu: "Her iki isim de aday olsun, daha az oy alan aday ikinci turda diğerine destek versin"

TIKLAYIN | Bakanlık, yazı gönderdi: Toplandıktan sonra geri bırakılan her köpek için belediyelere 72 bin lira ceza kesilecek!

TIKLAYIN | Sosyal medya fenomeninin meydan okuması ölüme götürüyordu: Yaptığım en aptalca video!