Gündem

Sabah yazarı Mevlüt Tezel: Normalde bir anne, baba kesik insan vücutları çizen genci psikiyatra götürürdü, ama çocuğun kasap çırağı olmasına izin vermişler!

"Suçlu çocuk yetiştiren aileler yargılanmalı!"

07 Ekim 2024 08:55

T24 Haber Merkezi

Sabah gazeteci yazarı Mevlüt Tezel, İstanbul 'da İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i yarım saat arayla vahşice öldürdükten sonra intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik'in ailesinin de yargılanmasını savunduğu yazısında, "Normalde bir anne, baba kesik insan vücutları çizen, odasını korkutucu figürlerle dolduran, kocaman bıçağı olan bir genci düzenli şekilde psikiyatra götürürdü! Ama çocuğun kasap çırağı olmasına izin vermişler! Şaka gibi!" dedi.

TIKLAYIN | Babası, Semih Çelik'i ve olay günü yaşananları anlattı: "Ayşenur burada, sakın eve gelme"

TIKLAYIN | AKP 81 ili gezip rapor hazırladı, Erdoğan'a sundu: İşte vatandaşın en temel iki problemi

TIKLAYIN | Fatih'te Semih Çelik tarafından katledilen İkbal Uzuner'e arkadaşından duygusal veda

TIKLAYIN | Devlet Hastanesi'nde ortopedi servisine girip cinayet işledi!

"Katilin odası 'Seven' filmindeki gibi! Kurbanlarını nasıl keseceğini bile kâğıda çizmiş! Katilin ailesi böyle bir psikopat, merhametsiz evlat yetişirken kış uykusunda mıydı?" diye soran Tezel, yazısına şöyle devam etti:

"Eğer mahalle sakinlerinin anlattığı gibiyse; Semih Çelik'in annesi yıllardır görülmediyse, katil annenin kontrolünden uzakta, normal bir aile birliğinin olmadığı bir ortamda büyüdü demektir!

Semih Çelik, ayrıldığı kız arkadaşı İkbal'i bir yıl psikopatça takip ederken Çelik Ailesi ne yapıyordu?

Bu yüzden ailesi İkbal'i okuldan bile almışken normal anne ve baba oğlunu kenara çekip sen ne yapıyorsun vs. diye sorgular değil mi?

Belki de aile Semih'in odasına bile girmemiş olabilir!

Normalde bir anne, baba kesik insan vücutları çizen, odasını korkutucu figürlerle dolduran, kocaman bıçağı olan bir genci düzenli şekilde psikiyatra götürürdü!

Ama çocuğun kasap çırağı olmasına izin vermişler! Şaka gibi!

Anne hakkında bir şey bilmiyoruz?

Evi terk mi etti? Çocuğuyla ilgilenmedi mi?"

Daha önce; tecavüzcü, katil vs. suçlu çocuk ve gençlerin ailelerin de yargılanması gerektiği fikrini köşesine taşıdığını hatırlatan Tezel, "Suçlu çocuk yetiştiren aileler yargılanmalı!" önerisini tekrarladı.

Yazının tamamı için tıklayın


 

TIKLAYIN - İstanbul'daki çifte kadın cinayetinde yeni detaylar: Fail kasapmış, işleyeceği cinayetin resmini önceden çizmiş

TIKLAYIN - Yarım saat arayla iki kadını katleden Semih Çelik 5 kez psikolojik tedavi görmüş!

TIKLAYIN - İkbal ve Ayşenur'u vahşice katleden Semih Çelik, o gün mahalle esnafına "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?” diye sormuş

TIKLAYIN - Türkiye'yi sarsan cinayetler gazete manşetlerinde: Ayşenur ve İkbal katledildi, kadınlar ayağa kalktı!

TIKLAYIN - Yarım saat arayla iki kadını katleden Semih Çelik'in hastane kayıtları ortaya çıktı: İntihara kalkışmış!

TIKLAYIN - İstanbul'daki çifte kadın cinayetinde yeni detaylar: Fail kasapmış, işleyeceği cinayetin resmini önceden çizmiş

TIKLAYIN - Kadınlar Taksim'den haykırdı: Tedirgin ettiğiniz her kadının hesabını soracağız, geceyi bize dar edenlere gündüzleri zindan edeceğiz!