Ankara'da cansız bedeni bulunan Roketsan mühendisi Yusuf Serdar Yücel'in, kimyasal madde zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi.
Ankara'da Roketsan'da yazılım mühendisi olarak çalışan Yusuf Serdar Yücel'den arkadaşları bir süre haber alamamıştı. Bunun üzerine arkadaşları ailesine ve polis ekiplerine bildirmişti. Evin kapısını çilingir yardımıyla açan polis ve sağlık ekipleri Yücel'in cansız bedeni ile karşılaşmıştı. Yapılan incelemede Yücel'in bir kimyasal karışım içerek intihar ettiği ileri sürülmüştü. Yücel'in babası Ahmet Yücel ise "Oğlum intihar etmedi, infaz edildi. Evladımdan sır istemişler, vermemiş" demişti.
Ankara Roketsan’da yazılım mühendisi olarak çalışan 25 yaşındaki Yusuf Serdar Yücel’in evinde ölü bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan rapor dosyaya girdi.
Sözcü'de yer alan habere göre; Yusuf Serdar Yücel’in ölüm nedeninin kimyasal bir madde olan sodyum nitrat zehirlenmesi olduğu belirtildi.
Şakir Paşa Ailesi: Aile albümü mü, yasak aşk arşivi mi? |
Günün öne çıkan haberleri...TIKLAYIN - Yıllık enflasyon ENAG'a göre 79,51, TÜİK'e göre 39,05 oldu TIKLAYIN -Kira artış oranı belli oldu TIKLAYIN - İşte Devlet Bahçeli'nin Selahattin Demirtaş'la görüşmesinin perde arkası |