Spor

Menajerinden Icardi için resmi açıklama: Galatasaray'da kalacak mı?

14 Ekim 2024 19:30

T24 Spor

Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki sözleşmesi gelecek sezon sonu bitiyor. 31 yaşındaki golcünün sarı kırmızılılardaki geleceği merak konusu oldu.

Milli takım arasında ülkesi Arjantin'e giden Mauro Icardi'nin menajeri Letterio Pino, yıldız oyuncunun geleceği hakkında İtalya'da açıklamalarda bulundu.

TuttoMercatoWeb'e konuşan Pino, "Mauro Icardi, Galatasaray'da çok goller attı ve asistler yaptı. İstatistiklere bakabilirsiniz. Taraftar onu çok sevdi. O da kulübü çok seviyor." dedi.

Mauro Icardi'nin ayrılık konusu için açık kapı bırakan Pino, "Icardi'nin İtalya'ya dönmesi sürpriz olmaz. Hiçbir şey imkansız değil, İtalya'yı seviyor. Ancak kim böyle bir sevgiyi bırakıp gitmek ister? Taraftarın bu sevgisinden vazgeçmek çok zor. Diğer takımların taraftarları bile seviyor!" şeklinde konuştu.

Letterio Pino, Icardi'nin Osimhen transferi için fikrini söylediğini açıkladı. Pino, "Okan Buruk, Icardi'yi aramış ve böyle bir ihtimal olduğunu söylemiş. Mauro da, 'Hemen alalım' demiş. Çok iyi anlaşıyorlar. Şampiyonlar bir arada yaşayabilir." ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN - Arda Güler listede ilk 3'te; işte dünyanın en çok kazanan 10 genç sporcusu

TIKLAYIN - Süper Lig'de ilk 8 haftanın VAR raporu; kim kazançlı, kim zararlı çıktı?

TIKLAYIN - Fenerbahçe'de gözden düşen Cengiz Ünder için transfer iddiası!

TIKLAYIN - Kulübeye mahkûm oldular; Beşiktaş'ta Salih Uçan formayı unuttu

TIKLAYIN - Bursa'da zemin skandalı; maç oynanırken çim kalktı, futbolcu sakatlandı!