Spor

Lugano maçında tepki çekmişti; Fenerbahçe'den Rade Krunic kararı

01 Ağustos 2024 12:00

Fenerbahçe'de eleştirilerin odağındaki Rade Krunic'le ilgili karar çıktı. Sarı-Lacivertlilerin, Krunic'in performansı sonrası söz konusu bölgeye acil transfer hazırlığında olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde renklerine bağladığı Rade Krunic, performansıyla beklentileri karşılayamamıştı.

Geride bıraktığımız sezonda birçok maçta taraftarların protestosuna maruz kalan Krunic, ilerleyen süreçte formayı da kaptırmıştı.

Öte yandan deneyimli orta saha oyuncusu için yeni sezon da pek iyi başlamadı. Lugano ile oynanan Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda özellikle rövanştaki kötü performansıyla eleştirilen Rade Krunic, bir kez daha taraftarların tepkisiyle karşılaştı.

Rade Krunic, maçın ikinci yarısının başında yerini Mert Hakan Yandaş'a bırakırken hamlenin olumlu sonuç vermesi dikkat çekmişti.

Hürriyet'in haberine göre Jose Mourinho, Rade Krunic'le ilgili kararını verdi. Buna göre Portekizli teknik adam, Lille eşleşmesinde Fred'in yokluğunda orta saha ikilisini İsmail Yüksek - Mert Hakan Yandaş ile kurmayı planlıyor.

Kalıcı çözüm için ise Fenerbahçe'nin söz konusu bölgeye transfer planladığı ve çalışmaların hızlandığı haber detayında yer aldı. Fenerbahçe yeni sezon öncesi Rade Krunic'in bonservisini Milan'dan 3.5 milyon euro karşılığında almıştı.

2023-24 sezonunda Fenerbahçe formasıyla toplam 18 maça çıkıp 1032 dakika sahada kalan Krunic, 1 asistlik skor katkısı verebilmişti.