Kırıkkale'de FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ'nün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yürüttü.
Bu kapsamda örgüte üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski astsubay B.A. yakalandı.
Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. (AA)
Anadolu insanının Osmanlı İmparatorluğu zamanında tanıştığı bale nedir?
|
Günün öne çıkan haberleri...TIKLAYIN - Esad'ın devrildiği 9 Aralık'tan bu yana kaç Suriyeli ülkesine döndü; Bakan Yerlikaya açıkladı TIKLAYIN - Jennifer Aniston ve Barack Obama aşk mı yaşıyor? TIKLAYIN - The Guardian analizi: Erdoğan, Trump ile yeni bir dostluk kurabilir mi? TIKLAYIN - Fatih Portakal, Barış Pehlivan'a yönelik sözlerine gelen tepkilere yanıt verdi |