Gündem

Gaziosmanpaşa'da 15 yaşındaki çocuğun öldürülmesiyle ilgili 5 kişiye gözaltı

25 Eylül 2024 09:26

T24 Haber Merkezi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa'da bir parkta 15 yaşındaki bir çocuğun öldürülmesiyle ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Emniyet tarafından yapılan yazılı açıklamada, 21 Eylül akşamı saat 21.00 civarında Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle'de gerçekleşen olayda A.D.'nin ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede aynı gün yaşamını yitirdiği belirtildi.

Açıklamaya göre, olay sırasında A.D., M.F.T. (18) ve A.O. (15) ile birlikte parkta oturuyordu. Bu sırada, kask takmış iki kişinin yaya olarak parka geldikleri ve A.D.'ye silahla ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtıkları ifade edildi. Şüphelileri yakalamak için başlatılan çalışmalar sonucunda olaya karışan kişilerin tespit edildiği aktarıldı.

5 kişi gözaltında

Olayın faili olduğu belirlenen K.C.Ö. (18) ve F.C.U. (18) ile olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen Ö.C.U. (20), R.K. (23) ve M.T. (18) gözaltına alındı. Ayrıca, aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ve 1 motosiklet ele geçirildi.

Açıklamada, şüphelilerin daha önce maktulle bir kavga yaşadıkları ve olayın intikam amacıyla gerçekleştirilmiş olabileceği değerlendiriliyor. "Kasten öldürme" suçuna yönelik soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Kızılcık Şerbeti’nin iftiracı “deli kadınları” iş başında; Sönmez ve Pembe’ye sevgili adayı yok mu?