Spor

Galatasaray'dan Icardi'nin takımdan ayrılacağı iddialarıyla ilgili açıklama!

11 Ekim 2024 08:17

T24 Spor

Galatasaray’la 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Icardi’nin River Plate ile anlaşarak ülkesine geri dönebileceğini iddialarıyla ilgili Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Yardımcısı İbrahim Hatipoğlu'ndan açıklama geldi.

Galatasaray'da Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin geçtiğimiz günlerde ayrıldığı eşi Wanda Nara ile barışması, River Plate'e transfer olacağı iddialarını beraberinde getirdi. Arjantin basını, Galatasaray'la 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Icardi'nin River Plate ile anlaşarak ülkesine geri dönebileceğini ileri sürdü.

Konuyla ilgili Milliyet'e konuşan Sportif A.Ş Başkan Yardımcısı İbrahim Hatipoğlu net ifadeler kullandı. Hatipoğlu, "Icardi'nin özel hayatındaki olumlu gelişmeler bizi de sevindirir. Sonuçta çocukları Arjantinde'ydi. Ayrılması kesinlikle söz konusu değil" dedi.

"Ayrılmayı düşünmüyor"

Galatasaray'da iki sezonda iki şampiyonluk yaşayan Mauro Icardi'nin yeni hedeflere ulaşma yolunda çok önemli bir isim olduğuna vurgu yapan sarı-kırmızılı idareci, "Herkesin bildiği gibi Icardi bizim için çok değerli bir futbolcu ve ayrılmayı asla düşünmüyor. Bu sezon ligde ve Avrupa'da hedeflerimize ulaşacaksak bunda Icardi'nin önemli bir rolü olacak" ifadelerini kullandı.

Hem mental hem fiziksel

Galatasaray'da milli ara mental ve fiziksel yönden takımın toparlanması için bir fırsat olarak görülüyor. Avrupa'da ve ligde yoğun bir fikstürden çıkan sarı-kırmızılılarda Okan Buruk ve ekibine göre milli ara ilaç gibi gelecek. Bir yandan sakatlığı bulunan isimlerin toparlayacağı diğer taraftan da mental olarak bu aranın bazı isimlere iyi geleceği ifade edildi.

TIKLAYIN | Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

TIKLAYIN | UEFA'dan Galatasaray'a "zemin" uyarısı

TIKLAYIN | A Milli Takım'ın konuğu Karadağ

TIKLAYIN | Gökhan Dinç'ten Acun Ilıcalı'ya sert sözler: Arşivci Acun, niye kesip biçip cımbızlıyorsun; bunlar hep birilerinin taktikleri

TIKLAYIN | Fernando Muslera, Uruguay'da kulüp satın aldı