Spor

Emre Akbaba'nın kaval kemiği kırıldı

11 Mayıs 2019 17:46

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada sakatlanan Emre Akbaba'nın ayağının kırıldığı açıklandı.

Akbaba, Samudio ile girdiği mücadele sonrası yerde kaldı. Sahadaki tüm futbolcular Akbaba'nın sakatlığı sonrası gözyaşlarına boğuldu. Bazı oyuncular ise kendini yere bıraktı.

Hastaneye götürüldü

Sağ ayak bileğinde sargı olan Emre Akbaba, 72. dakikada sedyeyle ambulansa taşındı ve hastaneye götürüldü. Çaykur Rizesporlu taraftarlar da "Emre Akbaba" tezahüratı yaparak oyuncuya destek verdi.

Emre Akbaba'nın kaval kemiği kırıldı

Uzun süre tedavisi saha içerisinde gerçekleştirilen Emre, sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan oyuncunun kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edildi. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, futbolcunun kaval kemiğinin kırıldığını açıkladı. Futbolcunun, yapılan ilk müdahalenin ardından takımla birlikte İstanbul'a döneceği ve tedavisinin burada süreceği öğrenildi. 

Galatasaray'dan Emre Akbaba açıklaması

Galatasaray Kulübü, Çaykur Rizespor mücadelesinde sakatlık geçiren Emre Akbaba ile ilgili bir açıklama yayımladı. Açıklamada Emre Akbaba'nın kaval ve baldır kemiklerinde kırık tespit edildiği kaydedildi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Emre Akbaba'nın sağ cruris tibia ve fibula (kaval ve baldır) kemiklerinde kırık mevcuttur. İlk müdahalesi yapılan oyuncumuz yarın sponsor hastanemiz Medical Park'ta ameliyata alınacaktır" denildi.