Spor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep FK'ye konuk olacak

26 Şubat 2025 09:21

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. ve son hafta maçında yarın deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

Gaziantep Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Yasin Kol yönetecek.

Grubunda ilk maçında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 ile geçen Fenerbahçe, ikinci müsabakasında da sahasında Erzurumspor FK'yi 5-0 mağlup etmişti.

Sarı-lacivertliler, 2 maçta topladığı 6 puanla grubunda averajla lider durumda bulunuyor.

2 eksik

Fenerbahçe, kupa müsabakasında 2 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları süren Diego Carlos ile İsmail Yüksek, Gaziantep deplasmanında forma giyemeyecek.

Kadroda rotasyon

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, yoğun maç programı sebebiyle futbolcuları dinlendirmek adına Gaziantep FK deplasmanında rotasyonlu bir kadro tercihinde bulunacak.

Lig maçlarında fazla şans bulamayan futbolcuların yarınki mücadelede ilk 11'de olması bekleniyor.

TIKLAYIN - Fenerbahçe'den Galatasaray'a Mourinho ve ırkçılık cevabı: Aciz iftira!

TIKLAYIN - Derbinin hakemi Vincic'in karnesi

TIKLAYIN - Galatasaray, Mourinho'nun 'maymun gibi zıplıyorlardı' sözleri hakkında suç duyurusunda bulunacak!

TIKLAYIN - Jose Mourinho: Bahsettiğim pozisyonda, rakip yedek kulübesindeki herkes başında maymun gibi zıplıyordu

TIKLAYIN - Galatasaray ve Fenerbahçe'nin fikstürü: İşte kalan maçlar