Gündem

Eski AKP milletvekili ve Karar yazarı Ocaktan: Bugün kim hızlı FETÖ düşmanlığı yapıyorsa onun geçmişini FETÖ kirletmiştir

"İsimleri lazım değil, nasıl olsa herkes biliyor"

01 Şubat 2019 10:14

Bir dönem AKP'nin Bursa Milletvekilliği'ni de yapan Karar yazarı Mehmet Ocaktan, medyada bütün dönemlerde her türlü kirliliğe bulaşan ama hiçbir şey olmamış gibi davranan bir damar olduğunu kaydetti. Ocaktan, "Bugün kim hızlı FETÖ düşmanlığı yaparak ortalarda caka satıyorsa, bilin ki onun geçmişini FETÖ kirletmiştir" diyerek, "Öyleleri var ki, adam günde beş vakit FETÖ’ye küfrediyor, ama bu zatın defterinin ilk sayfasını açtığınızda geçmişte azılı bir FETÖ’cü olduğunu görüyorsunuz" ifadesini kullandı.

 

Ocaktan'ın, "Onlar şimdi FETÖ nasırlarını nasıl kaşıyor" başlığıyla (1 Şubat 2019) yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle:

 

Medyada öylesine bir damar var ki, bütün dönemlerde her türlü kirliliğe bulaşıyorlar, bütün yamuklukların altına imza atıyorlar ama sonra hiçbir şey olmamış gibi arkalarına bakmadan karanlık perdelerinin arkasında gözden kayboluveriyorlar. Galiba ‘günah çıkarma’ işlemini çok sağlam yapıyor olmalılar ki, kimse onlara eski günahlarını hatırlatmaya bile cesaret edemiyor.

 

Mesela epey bir süredir aktif olan “FETÖ fay hattı”na baktığımızda çok enteresan bir tablo ile karşılaşırız. Sahi yıllardır FETÖ’nün dizinin dibinden ayrılmayan, onun toplantılarında herkese rol dağıtan, “birlikte yaşama” fetvaları veren, parlak gazetecilik numaralarıyla herkese akıl satan gazeteciler, hocalar, Prof.lar şimdi neredeler acaba?

 

Zahmete hiç gerek yok, ben söyleyeyim, onlar şimdi FETÖ taşlamaya gittiler.

 

***

 

Bugün kim hızlı FETÖ düşmanlığı yaparak ortalarda caka satıyorsa, bilin ki onun geçmişini FETÖ kirletmiştir. Mesela öyleleri var ki, adam günde beş vakit FETÖ’ye küfrediyor, ama bu zatın defterinin ilk sayfasını açtığınızda geçmişte azılı bir FETÖ’cü olduğunu görüyorsunuz. Hatta öyle ki 17/25 Aralık’tan sonra bile köşesinde, televizyonlarda Fetullah’a toz kondurmuyorlardı, ona yan gözle bakanı ihanetle suçluyorlardı. İsimleri lazım değil, nasıl olsa herkes biliyor, şimdi bu FETÖ düdükleri yine televizyonlarda kan ter içinde günah çıkartma yarışındalar. Ama bu kez başka bir düdük öttürüyorlar. Aramızda kalsın ama, Maduro’nun düdüğünü öttürmeyi de çok seviyorlar...

 

Yazının tamamı için tıklayın