Gündem

Eski first lady Michelle Obama, imaj değiştirdi

Hayatına yapımcı ve kitap yazarı olarak devam eden eski ABD First Lady'si Michelle Obama, kısa ve düz saçlı imajını tamamen değiştirdi

13 Aralık 2022 14:39

First lady olduğu dönemde düz fönlü saçlarıyla hafızalara kazınan eski ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra yapımcı ve kitap yazarı olarak devam ettiği hayatında imajını da değiştirdi.

NTV'nin haberine göre, Michelle Obama, 'The Light We Carry' adlı üçüncü kitabının tanıtımına Afrikalı köklerini gözler önüne seren kıvırcık saçlı görünümüyle katıldı. Uzadığı görülen saçlarında ince örgülerin de dikkat çektiği Obama, saçlarına ilginç bir topuz da yapmayı seçtiği yeni imajıyla beğeni topladı.

Dış görünüşünden "nefret ettiğini" anlatmıştı

Obama ilk kitabı “Becoming”in devamı niteliğinde olan otobiyografisi, “The Light We Carry''de, “sürekli olarak ve ne olursa olsun” dış görünüşünden nefret ettiğini anlatmıştı.

58 yaşındaki eski first lady, aklının bir köşesinde sürekli olarak dış görünüşüyle ilgili olumsuz düşünceler de olduğunu yazdı. Obama pek çok sabah banyonun ışığını açıp aynada kendine baktığında, “ışığı tekrar kapatmak istediğini” söylemişti.

Kitapta uzun boyu ve dış görünüşünün her zaman kendini güvensiz hissettiği bir yönü olduğunu belirten Obama, Kovid-19 pandemisi sırasında da küçük çapta bir depresyon geçirdiğinden bahsetmişti.

Michelle Obama’nın ilk kitabı Becoming çıktıktan sonra 50 dile çevrilmiş, dünya genelinde 17 milyondan fazla satmıştı.