Gündem

Kulis: "Erdoğan, Yavaş'ın sözde mağduriyetini güçlendirmeyin" dedi

Erdoğan AKP Ankara ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi

13 Nisan 2019 10:57

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Ankara ilçe belediye başkanları ve meclis üyelerine, “Uzlaşmacı bir politika izleyin. Vatandaşın hayrına olacak projelere ‘evet’ deyin. Ankara meclis üyeliklerindeki sayısal çoğunlukla kendisinin (Mansur Yavaş) sözde mağduriyetini güçlendirmeyin" dediği iddia edildi.

Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre Erdoğan Yavaş için, "Bana izin vermediler. O yüzden projelerimi hayata geçiremedim' gibi bir algı oluşturmalarına izin vermeyin” uyarısında bulundu. AKP’den ayrılanların tekrar partiye dönemeyeceğine de işaret eden Erdoğan, “Trenimizden inen bir daha binemez. Bu bir takım oyunudur” dedi.

"Birbirimize kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz"

Erdoğan, dün partisinin genel merkezinde AKP Ankara ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’nın kaybedilmesinin ardından il teşkilatına moral veren Erdoğan "Birbirimize kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz. Sonuçta takdir milletindir. İlçelerde vatandaşlara verdiğimiz sözleri yerine getirin'' ifadelerini kullandı

Haberin tamamı için tıklayınız