Gündem

CHP'li belediyeden poşet içinde Erdoğan'ın fotoğrafını atanlara soruşturma!

14 Ekim 2024 16:38

T24 Haber Merkezi

Adana'da, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin CHP'li Yüreğir Belediyesi'nin bahçesine poşet içerisinde atılmasıyla ilgili idari soruşturma başlatıldı. Konuya ilişkin konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, olayı gerçekleştirenlerin AKP döneminde işe alınanlar olduğunu belirtti.

Adana'da Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının belediyenin bahçesine atılan poşette bulunmasıyla ilgili idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Demirçalı, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Olayı gerçekleştirdikleri kamera kaydıyla tespit edilen iki kişinin AKP'li belediye başkanı döneminde işe alındığını ifade eden Demirçalı, "Karı koca aynı anda çalışıyor diye eşini çıkardığımız için böyle bir yola başvurmuşlar. Burası bir aile şirketi değil, sonuçta bizim gelir gider dengemiz var" dedi.

Demirçalı, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanı'mızın üzerinden prim yapmaya çalışan AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyelerini biraz daha duyarlı olmaya çağırıyorum çünkü bu yapılan kabul edilir bir şey değil. Sonuçta hepimizin, bizim Cumhurbaşkanı'mız. Ona yapılmış saygısızlık tüm topluma yapılmıştır. Bu arkadaşlarımızdan biri hala bizde çalışıyor, görevine devam ediyor. Şu anda soruşturmayı başlattık, gereği neyse yapılacaktır. Bugün de savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Konuyu gazeteden öğrendim. Arkadaşlarımız hemen inceleme başlattı. Ne gerekiyorsa yapacağız, sonuna kadar gideceğiz."

Kendilerinde Erdoğan'ın çok sayıda portresinin bulunduğunu dile getiren Demirçalı, "Fotoğrafın dışarıdan mı getirildiğini, belediyenin içinden mi temin edildiğini bilmiyorum. Bunu yapanlar belediye çalışanları olduğu için belediyenin içinden de almış dışarıdan da getirmiş olabilirler" ifadesini kullandı.

'Faruk' gibi yaşlı insanların cinselliği ve arzuları neden bir tabu?