Spor

Cengiz Ünder, ABD'de hızlı başladı

12 Mart 2025 08:44

Fenerbahçe'nin Los Angeles FC'ye kiralık olarak gönderdiği Cengiz Ünder'in ABD macerası hızlı başladı. Milli futbolcu takımının CONCACAF Şampiyonlar Kupası'nda çeyrek finale adını yazdırmasında rol oynadı.

CONCACAF Şampiyonlar Kupası Son 16 Turu'nda Columbus Crew ile Los Angeles FC karşı karşıya geldi. Lower Field'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Columbus 2-1'lik skorla kazandı.

Columbus, 10. dakikada Jacen Russell-Rowe ile öne geçti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Rossi, 45. dakikada penaltıdan farkı 2'ye çıkardı.

68. dakikada Diego Martinez'in yerine oyuna dahil olan Cengiz Ünder, 90+6. dakikada topu kaparak Denis Bouanga'ya asist yaptı ve mücadelenin skorunu belirledi.

İlk maçı 3-0 kazanan Los Angeles FC, bu skorla adını CONCACAF Şampiyonlar Kupası'nda çeyrek finale yazdırdı.

TIKLAYIN - İşte TFF'nin "yabancı hakem" toplantısının perde arkası!

TIKLAYIN - Acun Ilıcalı'dan hakkındaki yasa dışı bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama!

TIKLAYIN - "Bir daha yabancı hakem gelmeyecek" dediği iddia edilmişti: Hacıosmanoğlu'ndan derbiler için hakem açıklaması

TIKLAYIN - Fatih Tekke, Trabzonspor'a imzayı attı: Yuvaya geldik, çok şükür!

TIKLAYIN - Şampiyonlar Ligi'nde ilk çeyrek finalistler belli oldu