Gündem

Boşanma aşamasındaki eşinin ailesine ateş açtı; 1 ölü, 3 yaralı

15 Mart 2025 13:52

Adana'da boşanma aşamasındaki eşi ile tartışan ve ailesine tabanca ile ateş açan İhsan Tolan, kayınbiraderi Fuat Erkaşkan'ı öldürdü, kayınvalidesi Bakiye Erkaşkan, kayınpederi Vakkas Erkaşkan ile komşuları Halil Vanlı'yı yaraladı.

Olay, öğle saatlerinde Seyhan ilçesi Demetevler Mahallesi 53014 Sokak'ta meydana geldi. İhsan Tolan, akrabası S.T. ile birlikte boşanma aşamasında olduğu eşi, 2 çocuk annesi Emine Tolan'ın bulunduğu kayınpederi Vakkas Erkaşkan'nın evine gitti.

Emine Tolan çocukların evde olmadığını söyleyince ikili arasında kapı önünde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile İhsan Tolan, tabanca ile eşinin ailesine rastgele ateş açtı.

Saldırgan kaçarken, bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Kayınbirader Fuat Erkaşkan'ın öldüğü belirlenirken, yaralanan kayınvalide Bakiye Erkaşkan, kayınpeder Vakkas Erkaşkan ile komşuları Halil Vanlı, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralılar tedaviye alınırken, şüpheli ile yanındaki S.T. gözaltına alındı. (DHA)


Hatice (12) ve Resul (13) öyle bir icat yaptı ki…



Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Araçlara alkol kilidi geliyor: Yeni uygulamanın teknik şartları belli oldu

TIKLAYIN | Flash TV'nin kayyımı belli oldu

TIKLAYIN | Spor yazarları Galatasaray-Antalyaspor maçını değerlendirdi: Şampiyonluk yarışında hâlâ psikolojik üstünlüğü elinde tutuyorlar

TIKLAYIN | Celal Şengör'den karanlık İstanbul depremi senaryosu: Yağmalar yaşanacak, ölmeyenler "keşke ölseydim" diyecek

TIKLAYIN | MHP'den Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

TIKLAYIN | ABD'den 43 ülkelik 'seyahat yasağı' taslak listesi; Afganistan ve Suriye 'kırmızı' listede

TIKLAYIN | Deha dizisinin çekimlerinde kaza; Aras Bulut İynemli ameliyata alındı!