Ekonomi

Bitcoin, son 3 ayın en düşük seviyesinde: 89 bin doların altına geriledi

25 Şubat 2025 10:54

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ve Donald Trump'ın getirdiği yeni tariflerle birlikte düşüş yaşamaya başlayan bitcoin, 89 bin doların altına gerileyerek son 3 ayın en düşük seviyesinde işlem görüyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçimleri kazanmasının ardından yükseliş trendine giren ve 109 bin dolar ile rekor kıran bitcoin, sert düştü.

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ve Donald Trump'ın getirdiği yeni tariflerle birlikte düşüş yaşamaya başlayan bitcoin, 89 bin doların altına gerileyerek son 3 ayın en düşük seviyesinde işlem görüyor. Yaşanan düşüşün ardından bitcoin, 88 bin 990 dolara kadar geriledi.

 



Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Kulis: AKP seçim için tarihi belirledi, hedef 360'ı bulup kararı Meclis'te aldırmak

TIKLAYIN | Spor yazarları Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi

TIKLAYIN | Gazeteci Ahmet Sever hayatını kaybetti!

TIKLAYIN | Mourinho'nun "maymun gibi zıpladılar" sözü dünya basınında

TIKLAYIN | Tolga Şardan yazdı: Suç örgütü lideri emekli polise parasal yardım yaptı, emniyetten ses yok!

TIKLAYIN | DEM Parti heyeti 3. kez İmralı’ya gidecek: Öcalan'ın çağrıyı hangi yolla yapacağı belli oldu