Gündem

Ayvalık Deniz Hudut Kapısı’nda "Midilli" kuyruğu!

29 Mart 2025 12:42

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 9 günlük bayram tatilini Yunanistan'ın Midilli adasında geçirmek isteyenler Ayvalık Deniz Hudut Kapısı önünde kuyruk oluşturdu.

Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen bin kişi bilet aldı. Seferler arasında Ayvalık ile Midilli Adası arasındaki güzergahı tercih eden vatandaşlar, arife günü Ayvalık Deniz Hudut Kapısı önünde kuyruk oluşturdu.

Tur acentesi işletmecisi Ali Jale, her bayram yoğun talep gördüklerini ancak bu yıl beklentilerin altında bir hareketlilik olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Önceki bayramlarda arife günü yaklaşık 6-7 bin kişi Midilli'ye geçiş yapıyordu. Bu bayram ise bu sayı bin oldu. 9 günlük tatil süresine rağmen vatandaşların planlarını daha kısa tuttuğunu gözlemliyoruz. Tatilcilerin büyük bir kısmı, pazartesiden itibaren dönüşe geçecek." (DHA)


Anora: Al gülüm ver gülüm ilişkiler, öpünce kurbağaya dönüşen prensler... (Spoiler içerir)


Günün öne çıkan haberleri...

TIKLAYIN - CHP'nin Maltepe Mitingi | "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz!"

TIKLAYIN -Karar Filistin'e destek ve İsrail'e eleştirilerin ardından geldi; Harvard Üniversitesi Prof. Dr. Cemal Kafadar'ı görevden aldı!

TIKLAYIN -İmamoğlu protestolarının ardından ilk seçim anketi: Birinci parti değişti!

TIKLAYIN -CNN'de Pokemon analizi: "Pikaçu ile psikolojik harp mi"

TIKLAYIN -Financial Times yazdı: Türkiye için büyük ekonomik riskler neler?