Gündem

Arızalanan kule vinçte, tehlikeli çalışma

Alparslan ÇINAR/İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL'da bir şantiyede, arızalanan kule vince çıkan 3 işçinin güvenlik tedbiri almadan çalışma yapması, görenlerin yüreğini ağzına getirdi

07 Temmuz 2018 14:30

Alparslan ÇINAR/İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL\'da bir şantiyede, arızalanan kule vince çıkan 3 işçinin güvenlik tedbiri almadan çalışma yapması, görenlerin yüreğini ağzına getirdi.
İstanbul\'un Tuzla ilçesinde yapımı devam eden bir inşaatın şantiyesine kurulan kule vinç, öğle saatlerinde arızalandı. Arızayı gidermek için 3 kişilik ekip, kule vince çıktı. Güvenlik halatı, baret gibi hiçbir güvenlik ekipmanı bulunmayan 3 kişiden ikisi, metrelerce yükseklikte vincin motoru, diğeri ise raylarıyla ilgilendi. 
Güvenlik ağı da bulunmayan inşaat alanındaki işçilerin bu şekildeki çalışması görenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. O anlar ise bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonunun kamerasıyla kaydedildi.
Arızayı gideren işçiler, kule vincin kenarındaki demirlerine tutunarak yine hiçbir güvenlik tedbiri alınmadan inerek şantiye alanına döndü.

FOTOĞRAFLI