Gündem

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında son durum: Rekor anlaşmalara imza atıyorlarlar

21 Eylül 2024 11:22

T24 Yaşam

Yalı Çapkını dizinin oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ilişkilerine sorunsuz devam ettiği belirtilirken, rekor ücretlere imza attıkları öğrenildi. 

10Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; ikili arasındaki gelişmeler şöyle oldu:  

"İlk iddia şöyle: Aslında hiç ayrılmadılar. Sadece ‘mış’ gibi yaptılar. Farklı tatillere gitmiş olsalar da, gizlice görüştüler. Mert Ramazan Demir “Hayatınızda biri yok diyebilir miyiz” sorusuna “Aynen” derken bile zorlandı. Afra Saraçoğlu her zamanki gibi tek kelime etmedi.

İkinci iddia ise Afra Saraçoğlu’nun, Amerika’ya gitmeden önce Mert Ramazan Demir ile tartıştığı yönünde… Ama ipleri kopartacak, köprüleri atacak kadar büyük bir kavga yok. Karşılıklı kıskançlıklar sonrası trip atmalar olmuş. Tepkilerini de takipten çıkarak vermişler.

Şu an birlikteler. Anlatılanlara göre; onların bu gel-gitli durumu sete yansımıyor. Ama senaryoyu beslediği kesin.

Setten öğrendiğimize göre; Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir iş saatlerinde de gayet keyifliymiş. Nasıl olmasınlar… Her ikisi de bölüm başına 1’er milyona imza attı. Firmalar, reklamlarında oynatmak için peşlerinde. Afra Saraçoğlu bir reklam için 500 bin dolara (17 milyon TL) imza atıyor. Mert Ramazan Demir en son 350 bin dolarlık (12 milyon TL) bir anlaşma yaptı. Bu arada 2025 rakamları ikiye katlanacak.

Çifti zorlayan tek konu; tam karşılarındaki ’Kızılcık Şerbeti’. Çünkü bölüm başına yaklaşık 15 milyon TL’ye mal olan bu güçlü rakip, Afra-Mert aşkını geçiyor… Bu arada ‘Kızılcık Şerbeti’ndeki oyuncuların öyle rekor fiyatlara oynamadıklarını da belirtelim."