Gündem

5. kattan şüpheli bir şekilde 'düşerek' hayatını kaybeden fenomen Kübra Aykut, ardında not bırakmış: Kendime iyi gelemedim

Aykut'un sosyal medya hesabında birkaç saat önce paylaştığı videolar bulunuyor

24 Eylül 2024 10:56

T24 Haber Merkezi

İstanbul, Sultanbeyli'de, 5. katta bulunan evinden şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Kübra Yakut'un, "Kendime iyi gelemedim" diyerek ardında not bıraktığı öğrenildi. 

İstanbul'da olay, dün akşam saatlerinde Sultanbeyli'de, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak'ta bulunan bir sitede yaşandı. Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı binanın 5'nci katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybetti. Site güvenliği tarafından durumun haber verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kübra Aykut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Aykut'un cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından morga kaldırıldı.

Kübra Aykut'un ölmeden önce bir mektup bıraktığı ve mektupta kullandığı cep telefonunun şifresinin yazılı olduğunu gören polis ekipleri, Aykut'un cep telefonuna giriş yaparak 5 saat öncesine ait sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülere ulaştı. Görüntülerde Aykut'un evini temizlediği anlar yer aldı.

Kübra Aykut'un yazdığı mektupta, “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi” yazdığı görüldü.