Gündem

İki kadını katleden Semih Çelik bilgisayarı incelendi: İkbal Uzuner'i ölümle tehdit ettiği video dışındaki tüm veriler silinmiş

Polis cinayetlerle bağlantılı bir tespite ulaşamadı

14 Ekim 2024 10:06

T24  Haber Merkezi

Ayşenur Halil'i ve İkbal Uzuner'in katledip surlardan atlayan Semih Çelik'in bilgisayarında, İkbal Uzuner'i öldürmekten bahsettiği video dışındaki tüm verilerin silindiği belirlendi.

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i katledip surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in bilgisayarında, İkbal Uzuner'i öldürmekten ve intihardan bahsettiği video dışındaki tüm verilerin silindiği belirlendi.

Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in intihar etmeden önce öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner cinayeti ile ilgili polis ekiplerinin delillere yönelik incelemesi sürüyor.

İkbal Uzuner'in açılan telefonunda olaya ilişkin henüz bir tespit yapılamazken, Ayşenur Halil'in telefonu ise henüz açılamadı.

Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Selvi: Kabine'de hangi bakanlar değişecek?

TIKLAYIN | Hizbullah, İsrail’e yönelik saldırıyı İran İHA’sı ile gerçekleştirdi: Genelkurmay Başkanı Halevi, öldü mü?

TIKLAYIN | Torba yasa teklifinin detayları belli oldu: Kredi kartı iptal edilse de savunma payına iade yok

TIKLAYIN | AKP kurucusu Hüseyin Çelik'ten Numan Kurtulmuş'a: Arkadaşlarını satarak AKP'ye yamanmış; ayar verildi, sonra çark!

TIKLAYIN | Nuray Babacan’ın kulisi: İşte gideceği konuşulan AKP’li isimler

TIKLAYIN | Arda Güler listede ilk 3'te; işte dünyanın en çok kazanan 10 genç sporcusu

Polis ekipleri, Semih Çelik'in kullandığı elektronik cihazlarını da incelemeye aldı. Çelik'in açılan bilgisayarında İkbal Uzuner ile ilgili çektiği, Uzuner'i öldürmekten ve intihardan bahsettiği video tespit edilirken bilgisayardaki diğer bütün verilerin silindiğini belirledi.

Çelik'in HTS kayıtlarını da incelemeye alan polis, cinayetlerle bağlantılı herhangi bir tespite ulaşamadı.

Sosyal medyada çıkan ve ölen kişilerin Florya'da ayin ve ritüele katıldığı yönündeki iddiaları da dikkate alan ekiplerin çalışmasında, bu kişilerin herhangi bir ayin veya ritüele katıldığına dair bir ize rastlanmadı.

Ekiplerin olaya ilişkin çalışmaları sürüyor.

'Faruk' gibi yaşlı insanların cinselliği ve arzuları neden bir tabu?