Yatırımcıların dikkatini çekiyor: Büyükşehirlerden o ile göç akını

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlerden yaşayanlar deprem korkusu nedeniyle başka kentlere göç ediyor. Durum böyle olunca bazı kentlerin popülerliği artıyor.

02 Ekim 2024 14:37

Yatırımcıların dikkatini çekiyor: Büyükşehirlerden o ile göç akını

Büyükşehirlerden bu ile göç yoğunluğu: Yatırımcıların dikkatini çekiyor

Bu konuda ise büyükşehirlere yakın küçük şehirler oldukça popüler oldu. Bu popülerlik listesinde en üst sıraya ise Tekirdağ yerleşti. Sözcü'de yer alan habere göre Tekirdağ göç edenlerin gözde kenti arasında yer alıyor. İstanbul’daki kalabalıktan kaçmak isteyenler için Tekirdağ, sunduğu huzurlu yaşam ve karlı yatırım fırsatlarıyla ön plana çıkıyor.

Doğal güzellikleri, deniz manzaralı konut projeleri ve hızla gelişen altyapısı, Tekirdağ’ın emlak piyasasında yıldızını parlatıyor. Özellikle İstanbul’a olan yakınlığı ve gelişmiş karayolu ağı, bölgeyi daha da cazip hale getiriyor.

Tekirdağ, yatırımcıların radarına girerek büyük ilgi topluyor. Hem huzurlu bir yaşam alanı sunan hem de yatırım açısından karlı fırsatlar barındıran bu şehir, İstanbul’un yoğunluğu ve yüksek maliyetlerinden kaçmak isteyenler için ideal bir alternatif sunuyor. Tekirdağ’a göç edenler çok sayıda arsa ve tarla satın alarak ayrıca kendilerine yatırım getirisi de sağlıyor.