WhatsApp 'anket' özelliği kullanıma sunuldu

WhatsApp'ın kullanıcı deneyimini iyileştirecek Anket özelliği, tüm kullanıcılar için yayımlandı. Peki bu özellik nasıl görünüyor ve WhatsApp'ta anket oluşturma nasıl yapılır?

17 Kasım 2022 13:48

WHATSAPP 'ANKET' ÖZELLİĞİ KULLANIMA SUNULDU

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir süredir Topluluklar ve Anket özellikleriyle gündemdeydi. Konuyla ilgili açıklamalar yapan platform, yeni özelliklerin dağıtımına başladıklarını duyurmuşlardı.

WhatsApp'ın Topluluklar isimli özelliği, bir süre önce tüm kullanıcılara ulaştı. Bugün ise Anket özelliğinin tüm kullanıcılara ulaştı.

Artık WhatsApp'taki grup veya bireysel sohbetlerde anket oluştururak, bunu diğer kullanıcılara sunmak mümkün olacak.

Kullanıcılar, anketlerde birden fazla şıkkı; ve hatta tüm şıkları aynı anda seçebiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar, seçtikleri şıkları istedikleri kadar değiştirebiliyorlar. Dolayısı ile sonuçlar, kullanıcılar istediği sürece değiştirilebiliyor.

Yapılması gereken ilk şey, ataş butonuna dokunmak. Ardından ‘anket’ seçeneğine tıklamak. Anket butonuna dokunduktan sonra soru ve yanıtların olduğu yeni bir sayfa açılacak. Burada anket soruları ve yanıtları belirlenebilecek. | Kaynak: Webtekno