Sinemada bugün: 11 yeni film vizyona girdi

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 11 yeni film vizyona girdi. 18 Ekim Cuma gününden itibaren vizyona giren filmler şöyle...

18 Ekim 2024 09:37

Sinemada bugün: 11 yeni film vizyona girdi

Gelin Takımı, Tür: Komedi | Ayça, Selin, Berrin ve Deniz birbirinden tamamen farklı karakterlere sahip olan dört yakın arkadaştır. Kısa bir süre sonra evlenecek olan Berrin için bekarlığa veda partisi düzenlemek isteyen Ayça, bunun için düğünün yapılacağı oteli ayarlar. Akın ve Poyraz’ın da onlara katılmasıyla unutulmaz bir tatil yaşamayı planlayan arkadaşlar, hesaplaşmalar, ihanetler ve yanlış anlaşılmaların ortasında kendilerini beklenmedik bir maceranın içerisinde bulurlar.

Kayıp Kamyon, Tür: Komedi | Emekli bir zabıta amiri olan Vasıf, tanımadığı bir akrabasından miras kalan kamyonu, 19 yıl önce sattığı ortaya çıkan eski bir mafya olan Kakaç Hasan'a ulaşmaya çalışır.

Gülümse 2, Tür: Korku | Küresel pop fenomeni Skye Riley, yeni bir dünya turuna çıkmak üzeredir. Ancak bu sırada açıklanamayan korkunç olaylar yaşamaya başlar. Yaşadığı olaylar ve şöhretin beraberinde getirdiği baskıdan bunalan Skye, kontrolden çıkmadan önce hayatının kontrolünü yeniden kazanmak için karanlık geçmişiyle yüzleşir.

Le Comte de Monte-Cristo, Tür: Macera, Tarihi | Sinsi bir komplonun hedefi olan genç Edmond Dantes, işlemediği bir suç nedeniyle düğün gününde tutuklanır. Château d'If ada hapishanesinde on dört yıl geçirdikten sonra cesur bir kaçış gerçekleştirmeyi başarır. Artık hayallerinin ötesinde zengin olan Monte Cristo Kontu kimliğine bürünür ve kendisine ihanet eden üç adamdan intikamını almak için harekete geçer.

Son Ana Kadar, Tür: Dramatik komedi, Dram, Romantik | Gelecek vaadeden bir şef ve yakın zamanda boşanmış bir kadın, şans eseri bir karşılaşma onları on yıl süren, derinden etkileyen bir aşkta bir araya getirdiğinde hayatları sonsuza kadar değişir.

Hiçbir Şey Yerinde Değil, Tür: Dram | Şiddet içermeyen bir sosyalist devrim hayal eden beş sol görüşlü öğrenci bir apartmanda toplanırken, beklenmedik iki sağ görüşlü ziyaretçi gerginliğin hızla tırmanmasına neden olur.

The Apprentice, Tür: Dram | The Apprentice, Donald Trump'ın 1970'li ve 80'li yıllarda New York'ta ünlü avukat Roy Cohn'un yardımıyla emlak işine nasıl başladığının hikayesini anlatıyor.

Ateşten Doğan, Tür: Korku | Annesini esrarengiz bir olayda kaybeden Kerem, babasının bu durumu kaldıramamasıyla zor zamanlar geçirir. Bu süreçte lise yıllarından beri görüştüğü bir grup arkadaşından uzaklaşan Kerem, gruptaki Çisil’den ayrı kaldığı için hüzünlüdür. Bir akşam Çişil’den beklenmedik bir mesaj alan Kerem, heyecanla onun yanına gider. Ancak gittiğinde diğer arkadaşlarını da orada görünce gerişir. Çişil’in kendisiyle ilgilenmediği için Kerem’den rahatsız olan Arda, geçmişte ateşe tapan ananesinin defteri ile Kerem’i korkutarak ondan kurtulacağını düşünür. Fakat işler ters gider ve bulundukları metruk evde yangın çıkar. Gruptakilerin de Kerem’i kurtarmasını engelleyen Arda, Kerem’i içeride bırakıp evden uzaklaşır. Aradan geçen yılların ardından yeniden bir araya gelen grup, Kerem’in hala hayatta olduğunu acı bir şekilde öğrenir.

Cesur Panda Görevimiz Afrika, Tür: Macera, Animasyon, Komedi | Animasyon film, kaçırılan arkadaşını bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkan bir pandanın hikayesini konu ediyor.

Cesur Çocuk: Elveda Canavar, Tür: Animasyon, Aile | Binlerce adadan oluşan Kunlun dünyası kötü güçlerin tehdidi altındadır. Büyük bir şifacı olan Bai Ze, adasını korumak isterken tehlikeye atar ve kendisini efendileri tarafından sürgün edilmiş halde bulur. Aradan geçen yedi yılın ardından kefaret için adaya geri döner.

Ormanın Süper Kahramanı, Tür: Macera, Animasyon, Komedi | Ormanın Süper Kahramanı, nesli tükenmekte olan bir orman kaplanının avlandığını öğrenince bir kurtarma görevine çıkan, süper kahramanlara takıntılı bir çocuğun hikayesini konu ediyor.