Oyuncu Suna Yıldızoğlu: Çetin Alp'ten 8 sene şiddet gördüm

27 Ekim 2022 09:26

Suna Yıldızoğlu, 44 yıl önce birliktelik yaşadığı müzisyen Çetin Alp'tan 8 sene boyunca şiddet gördüğünü açıkladı. Yıldızoğlu, "Çocuklar büyüünce evden ayrıldım. Beni binlerce kez aldatmış" dedi.

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan HaberBahane programına konul olan Suna Yıldızoğlu yıllarca maruz kaldığı şiddeti anlattı.

Yıldızoğlu, "Erkekler 'bu hatun artık elden gidiyor' diyerek bana açılmaya başladı. Bunlar da mühendis ve profesör falandı. Ben de en sonunda uzaktan izleyerek beni kimlerin eline bıraktınız dedim. Bu nazik adamlar bana açılmaktan korktu. Ben sirk gibi bir yerde kaldım maymun gibi. Şikayet etmiyorum. Çetin Alp'le evliliğim uzun sürdü. Ben yıllarca onun çocuklarına baktım" dedi.

1978 yılında 2. evliliğini bitirdikten sonra müzisyen Çetin Alp ile ilişki yaşamaya başladığını anlatan Yıldızoğlu, evlilikten korktuğu için nikah masasına oturmak istemediğini söyledi.

Alp'ten gördüğü şiddeti anlatan Suna Yıldızoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Çetin Alp'ten 8 sene şiddet gördüm ve onun çocuklarını buna katlandım. Çocuklar büyüdü ben de gittim. O çocuklarla görüşmeye devam ediyorum. Çetin'de öfke kontrolü vardı. O dönem bütün gazetelerde 'Bu güzel kadının çirkin erkekle ne işi var' diye yazıldı. 'Maymun gibi, çirkin' derlerdi ama ben onunla olmayı seçtim. Ben ona aşıkken o beni binlerce kez aldatmış."