MasterChef Türkiye'de haftanın yeni eleme adayları belli oldu: Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Şefler yarışmacılardan et ve sebze ile yaratıcı tabaklar yapmalarını istedi ve en iyi tabağı hazırlayan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Peki, MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kim aldı?

18 Ekim 2024 08:38

MasterChef Türkiye'de haftanın yeni eleme adayları belli oldu: Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Bu hafta dokunulmazlık oyunu için Mavi ve Kırmızı Takım düellolarda karşı karşıya geldiler. Günün konsepti ise yarışmacılar tarafından seçilen et ve sebze çeşitlerinin ön planda olduğu yaratıcı tabaklar oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? En çok başarılı tabağı çıkaran 5-3'lük skorla Kırmızı takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Takım oyununu kaybeden Mavi Takım bireysel dokunulmazlık için kendi aralarında yeniden yarıştı.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? İkinci etapta en iyi tabağı çıkararak bireysel dokunulmazlığı alan ise Hakan oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 3. ELEME ADAYI KİM OLDU? Bireysel dokunulmazlığı alan Hakan eleme potasına direkt olarak Nigar'ı gönderdi. Nigar, haftanın ilk eleme adayı oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 4. ELEME ADAYI KİM OLDU? Haftanın dördüncü eleme adayını belirlemek için Mavi Takım kendi arasında oylama yaptı. En çok oyu alarak potaya giren yarışmacı Akın oldu.