Julia Fox, Kanye West’le biten ilişkisini anlattı: “Çözülmemiş sorunları vardı, uğraşmadığım için kendimle gurur duyuyorum”

Julia Fox, eski sevgilisi Kanye West hakkında, “Çözülmemiş sorunları vardı, uğraşmadığım için kendimle gurur duyuyorum” dedi.  

16 Eylül 2022 18:36

MODEL JULIA FOX, RAPÇİ KANYE WEST'LE BİTEN İLİŞKİSİNİ ANLATTI (Kaynak: Sözcü)

ABD'li model ve aktris Julia Fox, rapçi Kanye West ile biten ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu. Julia Fox, “Kanye’nin çözülmemiş sorunları vardı, uğraşmadığım için kendimle gurur duyuyorum” dedi.  

32 yaşındaki Julia Fox ile 45 yaşındaki Kanye West’in iki ay süren birliktelikleri, 14 Şubat 2022’deki Sevgililer Günü’nden hemen önce sona ermişti.

İlişkileri hakkında ES Magazine’e konuşan Fox, ilişkide gördüğü 'kırmızı bayraklar' nedeniyle ayrılık sürecini başlatan kişinin kendisi olduğunu açıkladı.

Gördüğü kırmızı bayrakların ne olduğu sorulduğunda, “Kanye’nin çözülmemiş sorunları” cevabını verdi.

Fox, “Üzerinde çalışması gereken çok şey varmış gibi görünüyor ve benim bunun için zamanım ya da enerjim yok. Bunun için gerekli duygusal kapasiteye sahip değilim. Uğraşmadığım için de kendimle gurur duyuyorum” diye ekledi.

Julia Fox ve Kanye West, Miami’de düzenlenen bir yeni yıl partisinde tanışmıştı. “Partiden sonra numaramı ortak bir arkadaş aracılığıyla aldı” diyen Julia Fox, ayrılıklarının ardından Kanye West'e 'asla aşık olmadığını' da itiraf etmişti.