Johnny Depp'in "Şimdi ileri gitme zamanı" sözlerine Amber Heard'den yanıt: Kadın hakları geri gidiyor

Eski eşi Amber Heard’e karşı açtığı karalama davasını kazanan Johnny Depp, TikTok hesabı açarak hayranlarına “Şimdi hep birlikte ileri gideceğiz” dedi. Depp’in mesajına Heard’den yanıt gecikmedi. Heard’ün sözcüsü, “Johnny Depp ‘ileriye gittiğini’ söylerken kadın hakları geriye doğru gidiyor” dedi.

08 Haziran 2022 10:25

JOHNNY DEPP'İN "ŞİMDİ İLERİ GİTME ZAMANI" SÖZLERİNE AMBER HEARD'DEN YANIT: KADIN HAKLARI GERİ GİDİYOR | Eski eşi Amber Heard’e karşı açtığı karalama davasını kazanan Johnny Depp, TikTok hesabı açarak hayranlarına “Şimdi hep birlikte ileri gideceğiz” dedi. Depp’in mesajına Heard’den yanıt gecikmedi. Heard’ün sözcüsü, “Johnny Depp ‘ileriye gittiğini’ söylerken kadın hakları geriye doğru gidiyor” dedi.

ABD’de görülen davada oyuncu Johnny Depp, ilişkilerindeki şiddetle ilgili bir makale yazan eski eşi Amber Heard’e açtığı davayı kazandı. Canlı yayınlanan duruşmalar, ses getirirken TikTok gibi sosyal medya platformlarında en çok paylaşım yapılan konulardan biri oldu. Depp, davayı kazandıktan sonra bir TikTok hesabı açarak ilk paylaşımını yaptı.

Depp, videosunda şunları söyledi: “Tüm değerli, sadık destekçilerime. Her yerde beraber olduk, her şeyi beraber gördük. Aynı yolu beraber yürüdük. Birlikte doğru şeyi yaptık çünkü siz önemsediniz. Ve şimdi hep birlikte ileriye gideceğiz.”

Depp’in hayranlarına teşekkür ettiği paylaşımın ardından Amber Heard’ün sözcüsü bir açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Johnny Depp ‘ileriye gittiğini’ söylerken kadın hakları ‘geriye doğru gidiyor’. Bu karar, şiddet mağdurlarına öne çıkıp konuşmaktan korkmaları mesajını veriyor”

Mahkemenin kararına itiraz etmeyi planlayan Heard, karar ardından yaptığı ilk açıklamada “hayal kırıklığına uğradığını” söylemişti. Heard, kararın tüm kadınlar için olumsuz bir sonuç doğuracağını söylemişti.

Depp ise karardan sonra yaptığı ilk açıklamada “Jüri bana hayatımı geri verdi. Yeni bir bölüm başlıyor” demişti.