Galatasaray'ın yıldızları ayrılık için talimat verdi

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da futbolcular sezonun bitmesiyle ayrılığın hesaplarını yapıyor

23 Mayıs 2022 13:59

Sarı-Kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed ve Marcao tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

Süper Lig'de 2021-22 sezonu sona erdi. Galatasaray tarihinin en kötü lig sezonunu yaşarken, 13. sırada ligi bitirdi. Sarı-Kırmızılılar 38 maçlık maratonda 14 galibiyet ve 10 beraberlik yaşarken 14 kez sahadan yenik ayrıldı.

Kötü geçen sezonun bitmesiyle sözleşmeleri sona eren Ryan Babel ve Sofiane Feghouli Galatasaray'dan ayrıldı. Pulgar, Inaki Pena ve Halil Dervişoğlu'nun da kiralık sözleşmeleri sona erdi.

Ligi 13. sırada bitiren Galatasaray'da başkanlık seçimi bekleniyor. Ancak futbolcular kulüpte yaşanan belirsizlik ve takımın gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almaması nedeniyle ayrılmayı düşünüyor.

Sabah gazetesinin haberine göre kötü geçen sezonun ardından Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed ve Marcao gelen transfer tekliflerini değerlendirecek.

Domenec Torrent'in tercihleri arasında yer almayan Mostafa Mohamed ayrılık için menajerine talimat verdi. Mısırlı oyuncu gelen teklifleri değerlendirecek.

Rumen futbolcular Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan da yeni kulüp aramaya başladı.

Sezon boyunca Sarı-Kırmızılı ekipte en çok tartışılan futbolcular Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu taraftar baskısından dolayı kulüpten ayrılmak istiyor.