Engin Polat tahliye oldu; ailesinden sevinç paylaşımları geldi: 'Alo Engin?'

Kara para akladıkları iddiasıyla 40'ar yıla kadar hapisleri istenen tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tahliyelerine karar verildi. Polat ailesinden tahliye kararına seviç paylaşımları geldi.

06 Eylül 2024 13:10

Engin Polat tahliye oldu; ailesinden sevinç paylaşımları geldi: 'Alo Engin?'

Dilan Polat, kasım ayından beri tutuklu bulunan eşi Engin Polat ve üç diğer sanığın tahliyesi sonrasında büyük bir sevinç yaşadı. Tahliye kararının duyulması üzerine araçta 'Alo Engin' diyerek "Enerci" şarkısını söyledi.

Mahkeme, tutuklu bulunan dört sanığın, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tahliyesine hükmetti. Tahliye kararı, özellikle Polat ailesi tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Mert "TAHLİYE" yazılı paylaşımda bulundu.

Ayrıca Engin Polat'ın kardeşi Kübra Mert, Dilan Polat'ın erkek kardeşi Can Doğu'nun "Bağımsız Türk adaleti bağımsız kararını verdi" vurgulu paylaşımını yeniden paylaştı.

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu da yaşanan gelişmelere ilişkin bir paylaşımda bulundu. Doğu, "Yüce bağımsız Türk adaletinin doğruları tecelli ettiği ve adaletin yerine geldiği için çok teşekkür ederiz. Çok mutluyuz, tarifi yok" ifadeleriyle mutluluğunu paylaştı.

Engin Polat'ın annesi Şükran Polat ise "Silivri ayranının acısı makbuldğr; gelirken getirir misiniz?" yazılı bir fotoğraf paylaştı.

Mahkemenin tahliye kararı üzerine aile üyelerinin yaptığı paylaşımlar ve verdiği tepkiler kamuoyundaki tepkileri de artırdı.