Çıkışı olay oldu: Ev sahibi, Pucca'nın ardından evin son durumunu paylaştı

Pucca’nın kira anlaşmazlığı ve ev sahibinin paylaştığı görüntüler çok tartışılıyor

24 Mayıs 2024 10:50

ÇIKIŞI OLAY OLDU: EV SAHİBİ, PUCCA'NIN ARDINDAN EVİN SON DURUMUNU PAYLAŞTI

Fenomen Selen Pınar Işık, namıdiğer Pucca, ev sahibi Jale Tuncer ile yaşadığı kira anlaşmazlığı nedeniyle gündemde. 19 aydır kirasını eksik ya da geç ödediği iddialarıyla yasal süreç başlatılan Pucca, sonunda evi boşalttı. Ancak ev sahibi Jale Tuncer'in paylaştığı son görüntüler, geride kalanların ne kadar rahatsız edici olduğunu gösterdi.

‘Küçük Aptalın Büyük Dünyası’, ‘Şimdi Biz Neyiz’ ve ‘Ay Hadi İnşallah’ gibi kitaplarıyla tanınan Pucca’nın, ev sahibi Jale Tuncer ile kira ödemeleri konusunda yaşadığı sorunlar yasal sürece taşındı. Tuncer, sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) yaptığı açıklamada, "İki buçuk yıldır kiracımız olan Pucca, ilk bir yıl kirayı ya eksik ya da geç yatırarak geçirdi. Biz ise uzun zaman bunu önemsemeyip adli süreci çok geç başlattık. Son 16 aydır kira ödemeden evimizde yaşıyor. Eve verilen zararlar da cabası" ifadelerini kullandı.

Ev sahibi Jale Tuncer, Pucca’nın evi boşaltmasının ardından paylaştığı görüntülerle büyük yankı uyandırdı. Tuncer, X'te yaptığı paylaşımlarda, "Çok sevgili Pucca’dan geriye kalanlar. Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum. Fotoğrafların ve videoların evime verdiği zararların hepsini burada paylaşacağım" notunu ekledi.

Paylaşılan görüntülerde, evin duvarlarına ve diğer bölümlerine verilen büyük hasar dikkat çekti.

Banyo ve başka odalardan alınan görüntüler, evin kullanılamaz hale geldiğini gösterdi.

Tuncer'in bu paylaşımları sosyal medyada geniş yankı buldu ve kullanıcılar duruma kayıtsız kalmadı. Birçok kullanıcı, “Gerçekten ev bir akıl hastasından geriye kalanlar gibi” ve “Ev ahırdan beter hale gelmiş” gibi yorumlarda bulundu.