Ağustos ayının en çok konuşulan isimleri belli oldu

Ağustos ayının en çok konuşulan isimleri belli oldu

05 Eylül 2019 15:22

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) için hazırlanan ağustos ayı magazin raporuyla geçtiğimiz ayın en popüler ünlü isimleri ve medyada geniş yer bulan magazin olayları belirlendi. Akalın’a otoyol tepkisi I Yaptığı paylaşımlarla magazin gündemine adından sıkça bahsettiren Demet Akalın, Yalova’da verdiği konser sonrası, Çeşme-Çınarcık konserine gitmek için 4 Ağustos’ta hizmete giren otoyolu tercih etti. Ünlü popçu İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3 buçuk saate indiren otoyol hakkında sosyal medya üzerinden; “Yeni yol mis” övgüsünde bulundu. Magazin camiasına konu olan olaylarla birlikte Demet Akalın 4 bin 446 habere konu olarak ağustos ayı magazin gündeminin en çok konuşulan ismi oldu

5 yıllık evliliğini noktalayan Serdar Ortaç listeye ikinci sıradan girdi.

Sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Haluk Levent; İzmir’in Karabağlar ilçesinde çıkan ve Seferihisar’a da sıçrayarak 500 hektarlık alanın yok olmasına yol açan yangınla ilgili de sorumluluk üstlendi. AHBAP kurucusu Levent, öneride bulunarak “Eylem lazım, pratik lazım, güç olalım, ranta fırsat vermeyelim, Bakanlıktan tarih alalım, İzmir’in dağlarına fidanları dikelim” çağrısında bulundu. Haluk Levent’in bu önerisine İzmir Büyükşehir Belediye Başkan’ından da destek geldi. Yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ve binlerce yardıma ihtiyaç insana uzattığı el ile sevenlerinin bir kez daha gönlünü kazanan şarkıcı, 3 bin 530 habere konu olarak ağustos ayının en çok konuşulan ünlülerinden oldu.


Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan Sıla'nın konserine ilgi büyüktü. 100 ila 450 TL arasında değişen rakamlarla şarkıcıyı dinlemek için giden vatandaşlar, Sıla’nın herhangi bir bahane sunmadan gece boyunca oturarak şarkı söylemesini hoş karşılamadı. Aylardır ismini magazin gündeminin ilk sırasına yazdıran Ilıcalı, ağustos ayında bin 107 haberle beşinci sırada yer aldı.