Gündem

Bahçeli'den 8 Mart tepkisi: Akıllarınca protesto etmişler, bu akılsızlık, densizlik, vandallık, arsızlıktır

Bahçeli, Ankara'nın ilçesi Etimesgut'ta seçim ofisi açılışında halka seslendi

11 Mart 2019 14:06

Ankara'nın ilçesi Etimesgut'ta seçim ofisi açılışında halka seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 8 Mart'ta Taksim'de düzenlenen ve polisin biber gazı ile müdahalede bulunduğu feminist gece yürüyüşünde 'ezanın protesto' edildiği iddialarıyla ilgili konuştu. "8 Mart akşamı bir grup Taksim'de ezan okunurken ıslık çalmış, yani ezandan rahatsız olmuş" diyen Bahçeli, "Akıllarınca protesto etmişler, bu akılsızlık, densizlik, vandallık, arsızlıktır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan muhalifleri eleştiren Bahçeli, "CHP-İP-HDP-ÖDP-TKP-PKK-Pensilvanya aynı fotoğraf karesine, aynı ittifak şemsiyesi altına girdiler" dedi. Bahçeli, "Zillet ittifakı ülkemiz için tek kelimeyle milli güvenlik sorunu haline gelmiştir" diye konuştu. 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"8 Mart akşamı bir grup Taksim'de ezan okunurken ıslık çalmış, yani ezandan rahatsız olmuş. Akıllarınca protesto etmişler, bu akılsızlık, densizlik, vandallık, arsızlıktır. Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam durmaktır. Mukaddes ve millete ihanettir. Peki bu ihanete CHP'den ve İP'ten tepki geldi mi? HDP'den itiraz yükseldi mi? Bunlar zillettir, doğru konuşmazlar, düşünmezler. Haktan ve hakikatten yana durmazlar.

"Sizlerin cesur duruşu, emperyalist komployu yırtıp atmıştır. Aziz milletimiz muazzam bir kahramanlık destanını kanıyla yazmış, hainleri kaçtıkları yere kadar kovalamıştır. Ardından 7 Ağustos Yenikapı ruhuyla diriliş ruhu başlamıştır. Yenikapı ruhu güçlü Türkiye’nin hedef ve yol haritasını çizmiştir. Ak Parti ile elimizi taşın altına koyduk.

"CHP-İP-HDP-ÖDP-TKP-PKK-Pensilvanya aynı fotoğraf karesine, aynı ittifak şemsiyesi altına girdiler. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Edirne Kapalı Cezaevini yol geçen hanı yapıp, Demirtaş'a özgürlük çağrısında bulundu. Kandil operasyonuna karşı aynı mevziye girdiler. YPG'nin safında yer aldılar. CHP, İp, HDP aynı kazanda kaynayan katran misali birbirlerine tutundular.

"Zillet sarmalında buluşanların zehirli dilleri susmadı. Bölücü başının heykelini dikmek isteyenleri meşru görenler, Sayın Cumhurbaşkanını meşru görmediklerini küstahça söylediler. Bunlar Sisi hayranlığına savundular. Döviz zirve yaptın diye dört gözle bekleyen siyasi işportacı haline geldiler. Kaos peşinde koşanlar bu ittifakın bir parçası oldu. 31 Mart akşamı alayı birden sandığın dibini boylayacaklar. 

"15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminden bu yana beka mücadelemizi sulandırmak isteyenler teyakkuz halinde. Zillet ittifakı ülkemiz için tek kelimeyle milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. 

"Bunlar teslimiyetçidir, acizdir, köhnemiştir. Hainlerin tepesine bomba olur yağarız.

"Türkiye'nin bir köşesinden Kürdistan denilerek bahsediliyorsa kulaklarımızı tıkamayız. Büyüme rakamları en kötü senaryoların geride kaldığını gösteriyor. Gelecek için ümitli olduğumu gösteriyor. Bundan da rahatsız olurlar. Tıpkı Geziş Parkı'nda ağacı bahane ettikleri gibi, tanzim satış noktalarını, ekonomiyi kullanıyorlar. Çünkü ahlakları kalmamış, zillete düşmüşler.

"31 Mart'ta, Türkiye'nin geleceği ve bakası oylanacak.

TIKLAYIN: 8 Mart Feminist Gece Yürüyüşü'ne polisten biber gazlı, plastik mermili müdahale!