Gündem

Tutuklanan Nihal Candan, 4 aylık evliymiş!

21 Kasım 2023 09:57

Suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından kardeşi Bahar Candan'la hapse giren Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıktı.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının hemen ardından Bahar ve Nihal Candan kardeşler de suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından tutuklandı. İki kardeş tutuklandığını duyunca ağlayarak sinir krizi geçirdi.

Show Haber'de yer alan bilgiye göre, Nihal Candan 4 ay önce evlendi ama evliliğine dair tek bir paylaşım yapmadı. 28 Temmuz'da iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Nihal Candan'ın nikah görüntüleri de ortaya çıktı. Çiftin nikah şahidi ise Candan kardeşlerin anne ve babası oldu.

Mehmet Faruk Çiçek de gözaltı sürecinde evdeydi ve işlemlerden sonra serbest bırakıldı. Çiçek eşini bu süreçte yalnız bıraktı ve hiçbir anda yanında bulunmadı.

Faruk Çiçek kimdir?

Faruk Çiçek, 1 Şubat 1986 tarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ancak, büyüme sürecini Mersin'de geçirmiştir. Eğitim hayatına Mersin Toros Koleji ve Toros Üniversitesi'nde devam eden Çiçek, daha sonra ticaret hayatına atılmıştır.

2014 yılında Seyid Lojistik adını verdiği uluslararası nakliyat firmasını kurmuş ve aynı yıl içinde Daim Tobacco adlı nargile tütün fabrikasını hayata geçirmiştir. İstanbul ve Mersin'de birer ofisi bulunan Çiçek'in İstanbul garajında 50 adet TIR bulunmaktadır.