Spor

Sergio Ramos ittiği gazeteciden özür diledi

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında PSG ile Bayern Münih karşı karşıya gelmiş, Bayern Münih 1-0 kazanarak turu geçmek için avantajı kapan taraf oldu

16 Şubat 2023 11:30

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında PSG ile Alman devi Bayern Münih karşı karşıya gelmiş maçın ardından Fransız ekibinin yıldız stoperi Sergio Ramos ile bir gazeteci arasında yaşananlar çok konuşulmuştu. Tecrübeli futbolcu yaşananlar için özür diledi.

Dev maçta tek gol

Gol sesi çıkmayan mücadelenin ilk yarısında Bayern Münih, oyun hakimiyetini elinde bulundurarak rakibine adeta top göstermedi ve 9 gol girişiminde bulundu. PSG ise ilk yarıda yakaladığı tek gol girişiminde ise kaleye şut gönderemeden ilk 45 dakikayı tamamladı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Bayern, 53. dakikada Coman'ın kaydettiği golle öne geçti. Golün ardından PSG ataklarını sıklaştırırken 82. dakikada Mbappe ile bir gol bulsa da bu gol VAR'da ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 90+2'de ise Bayern'den Pavard ikinci sarıdan kırmızı kart görerek rövanşta oynama hakkını kaybetti ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bayern Münih sahadan üstün ayrılan taraf oldu.

Gazeteciyi itti

Maçın ardından mağlubiyete rağmen takımlarına destek vermek isteyen PSG taraftarları futbolcuları tribüne çağırarak destek verdi. Bu sırada Sergio Ramos ile bir foto muhabiri arasında gerginlik yaşandı. Kendisine temas edilmesinde sinirlenen Ramos, Alman uyruklu olduğu öğrenilen gazeteciyi itmiş ve bu olayın görüntüleri sosyal medyada gündem yaratmıştı.

Özür diledi

RMC Sports'ta yer alan habere göre videolardan rahatsız olan Ramos, foto muhabirinden özür diledi ve olay tatlıya bağlandı.