Spor

Serdar Dursun veda ediyor

Fenerbahçe formasıyla ligde 33 maça çıkan Serdar Dursun 15 gol, 4 asistlik istatistik yakalamıştı

05 Ağustos 2022 13:11

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan Serdar Dursun, sarı-lacivertlilerden ayrılıyor. 

Sarı-lacivertlilerin Bundesliga 2'de gol kralı olarak Darmstadt 98'den transfer ettiği Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye veda ediyor.

Geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin ligi ikinci sırada tamamlamasında büyük pay sahibi olan Serdar Dursun, Jorge Jesus'la birlikte gözden düştü. Portekizli teknik adamın kadroda düşünmediği deneyimli golcünün transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Bundesliga yolcusu

Akşam'ın haberine göre dün oynanan Fenerbahçe-Slovacko maçına sonradan dahil olan ve moralsiz halleriyle dikkat çeken Serdar Dursun'a son olarak Bundesliga ekibi Union Berlin talip olmuştu.

Fenerbahçe'nin 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Serdar Dursun'un transferinde zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor.

Öte yandan Serdar Dursun'u kadroda düşünmeyen Jorge Jesus, Slovacko maçı sonrası forvet transferi yapabileceklerini dile getirdi. "Henüz kadro tamamlandı diyemem. Bir forvet transferi daha yapabiliriz. Üç günde bir maç yapacağımız için kadro derinliği önemli oluyor" ifadelerini kullandı.

33 maçta 15 gol, 4 asist

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 33 maça çıkan Serdar Dursun 15 gol, 4 asistlik istatistik yakalamıştı. Sarı-Lacivertlilerle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro.