Kültür-Sanat

Salon İKSV'den kasım ayında 7 etkinlik

2 müzik grubu ve 4 sanatçının Salon'da sahne alacağı açıklanırken, 'Gezgin Salon' kapsamında ise Mac DeMarco sahne alacak

18 Ekim 2019 18:26

İKSV, Kasım ayında farklı türlerde müzik yapan 4 sanatçı ve 2 müzik grubunu Salon'da ağırlayacak. Salon İKSV'deki kasım ayı etkinlikleri ise 'Gezgin Salon' kapsamında Volkswagen Arena'da sahne alacak olan Mac DeMarco'yla sonlanacak.

1 Kasım’da başlayacak etkinliklerde, Salon’un ilk konuğu Ali Güçlü Şimşek, Barlas Tan Özemek ve Kaan Düzarat’ın bir araya gelerek oluşturduğu saykedelik ve Anadolu referanslı melodileri ve elektronik beatleriyle 'Lalalar' grubu olacak.

Salon etkinlikleri kapsamında 2 Kasım günü ise İsviçreli müzisyen ve oyuncu Thomas Kuratlı'nın katmanlı elektronik müzik projesi 'Pyritt' sahne alacak.

Ekvadorlu şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Helado Negro, indie pop türündeki müziğiyle 3 Kasım günü; piyanoyu, “kendi iç dünyasını en iyi şekilde yansıtabildiği enstrüman” olarak tanımlayan İtalyan müzisyen ve çağdaş klasik müzik bestecisi Fabrizio Paterlini ise 6 ve 7 Kasım'da dinleyiciyle buluşacak.

Caz ve elektronik müzik bir araya getirmesiyle tanınan yapımcı, besteci ve davulcu Makaya McCraven 15 ve 16 Kasım'da Salon'a gelirken, organik ve dinamik elektronik müzik yapan Zola Blood da 29 Kasım'da sahne alacak. 

Salon kasım ayını, şehrin farklı mekânlarında 'Birlikte Güzel’in desteğiyle yaptığı ve daha geniş kitlelere ulaştığı etkinliği Gezgin Salon kapsamında indie rock türünde müzik yapan Mac DeMarcoyu Volkswagen Arena’da 30 Kasım’da ağırlayarak, tamamlayacak.

Öğrenci biletleri, İKSV ana gişeden temin edilmektedir. Etkinliklerin kapasitesine göre sınırsız sayıda öğrenci bileti satışı yapılmaktadır.