Gündem

Salda Gölü'ne yapılmak istenen Millet Bahçesi projesi ihalesinin gelecek hafta sonuçlanması bekleniyor

31 Temmuz 2019 18:20

Burdur’da bulunan, doğal güzellikleriyle ünlü Salda Gölü’ne yapılmak istenen ve iptali için yargıya taşınan Millet Bahçesi projesinin ihalesi bugün yapıldı.

İhaleye birden fazla firmanın katıldığı ve tekliflerin alındığı öğrenildi. Alınan tekliflerin değerlendirilerek 1 hafta sonra sonuçlanacağı söylendi. 

Salda Gölü'ne ne inşa edilmek isteniyor?

Salda Gölü çevresine, Millet Bahçesi projesi kapsamına 1 kıraathane binası, 1 sağlık birimi, 2 yönetici birimi, 2 satış birimi, 1 oturma birimi, 1 mutfak birimi, 1 bulaşıkhane, 2 kafe, 2 mescit, 6 büfe, 4 giyinme-soyunma birimi, 4 WC inşa edilmesi öngörülüyor.

TIKLAYIN: Salda Gölü'ne yapılacak olan Millet Bahçesi ihaleye çıkıyor

Salda Gölü ihalesine 7 firma teklif verdi

Burdur İli Yeşilova İlçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 19'uncu maddesinde belirtilen “Açık İhale Usulü" ile bugün gerçekleştirildi. TOKİ'nin İstanbul Halkalı'da bulunan ek hizmet binasında saat 15.00'da yapılan ihaleye 7 istekli firma teklif verirken, değerlendirme sürecinin ardından kazanan firma ile sözleşme imzalanıp millet bahçesinin yapımına başlanacak.