Spor

Patrick Van Aanholt'a Hollanda'dan talip

Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt'tan memnun olmayan Okan Buruk, sol kanatta zaman zaman sağ bek Leo Dubois'yı değerlendiriyor

30 Ocak 2023 11:34

Galatasaray'da artık kadroda düşünülmeyen Patrick van Aanholt'a bu kez Hollanda'dan talip çıktı. PSV'nin Galatasaray'ın 32 yaşındaki sol bekini kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Aanholt için teklif gelmesi halinde sarı-kırmızılı takımın oyuncuyu, bedelsiz bırakmak istediği öne sürüldü.

O transfere bağlı

PSV, Phillip Max'ın satılması durumunda yerine Patrick van Aanholt'u kadrosuna katmayı planlıyor. Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt PSV'nin 29 yaşındaki Alman sol beki Phillip Max'la yakından ilgileniyor.

Alman kaynaklarda yer alan habere göre, Hollanda ve Almanya'da transfer dönemi 31 Ocak'ta kapanıyor. Aanholt transferinin de 31 ocak salı gününe kadar netleşmesi bekleniyor.

2,6 milyon euro kazanıyor

Galatasaray'ın geçen sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Patrick van Aanholt sarı-kırmızılı takımdan bonuslarla birlikte 2,6 milyon euro kazanıyor. Patrick van Aanholt, bu sezon forma giydiği 14 maçta iki asist yapma başarısı göstermişti.