Gündem

İstanbul'da kadın cinayeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

28 Ekim 2022 12:00

Pendik’te yaşayan Yüksel Çiftçi (67), eşi Fadime Çiftçi'yi (65) silahla vurarak öldü. Yüksel Çiftçi, "Annenizi öldürdüm" diyerek çocuklarını aradı ve yaşamına son verdi. 

Olay, dün akşam saatlerinde Ertuğrulgazi Mahallesi Fetih Sokak'taki bir gecekonduda meydana geldi. İddiaya göre eşi Yüksel Çiftçi'yle tartışma yaşayan Fadime Çiftçi, oğlunun evine gitti. Bir süre sonra eşi Yüksel Çiftçi konuşma bahanesiyle Fadime Çiftçi'yi eve çağırdı. Eşinin yanına giden Fadime Çiftçi, evde eşi Yüksel Çiftçi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Yüksel Çiftçi bir süre sonra aynı silahla intihar etti. Çiftin cesetleri Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

"Karı kocanın aralarına girmek istemezdik"

Ölen çiftin komşusu Ayvaz Keklik, "Karı koca arasında her zaman kavgalılardı zaten. Kimseye zararları yoktu. Kendi kendilerine evde kavga ediyorlardı. Bu noktaya geleceklerini de kimse fark etmedi. Nasıl böyle oldu bizde anlayamadık. Yaklaşık 25 senelik tanıyorum. Biz onlarla hiç konuşmazdık. Karı kocanın aralarına girmek istemezdik. Neden kavga ettiklerini bilemiyoruz. Tartıştıklarını görmedim ama kavgalıydı"  diye konuştu. (DHA)