T24 Haber Merkezi
İbrahim Tatlıses, geçirdiği sağlık operasyonunun ardından hastaneden taburcu edildi. Hastane çıkışı vasiyet açıklamsı yapan Tatlıses, "Her şeyimi devlete bıraktım" dedi.
Geçtiğimiz günlerde evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses’in safra kesesiyle ilgili bir operasyon geçirdiği öğrenildi. Başarılı geçen ameliyatın ardından bir süre gözetim altında tutulan sanatçı, doktorların onayıyla taburcu edildi.
Sanatçının genel sağlık durumunun iyi olduğu ve dinlenme sürecine evinde devam edeceği belirtildi.
İbrahim Tatlıses
"Kuruş yok"
Hastaneden çıkarken basın mensuplarının yönelttiği “Vasiyetinizle ilgili bir düşünceniz var mı?” sorusuna yanıt veren Tatlıses, "Kuruş yok. Parayı ben kazanmışım. Kime ne? Devlete bıraktım" dedi.
Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ile ilgili sorular ise "Hayatımdan A harfini bile sildim" diyerek geçiştirdi.
TIKLAYIN | İbrahim Tatlıses'ten miras açıklaması: Onlara sandalye bile bırakmam



