Gündem

Hadi Özışık: Yargılanmak istiyorum

25 Eylül 2023 13:21

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'le konuşması gündem olduktan sonra eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hakkında dava açılan Hadi Özışık, "Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum... Yargılanmak istiyorum" dedi.

Özışık, İnternethaber.com’daki yazısında, "Süleyman Soylu'nun dediği gibi. 'Suç örgütüne yardım ve yataklık' yapmışsam, kesin cezamı. Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum. Yargılanmak istiyorum..." ifadelerini kullandı.

Özışık, şunları kaydetti:

"Hakkımdaki dosya öylece duruyor... İşlem görmesi için... Galiba benim de kansere yakalanmam gerekiyor... Ayhan Bora Kaplan'ın 'dayısı' kim bilmiyorum, onu suçsuz bulan el veya eller her kimse... bana isnat edilen suçla ilgili 3 yıldır harekete geçmiyor... Bu satırları kimseyi suçlamak için yazmıyorum... Bir mafya liderini, bir hırsızı... koruyan veya kollayan her kimse elbette ortaya çıkacak... O el veya ellerin benim hakkımda 'kovuşturmaya yer olmadığına' karar vermesini beklemiyorum... Bu ülkenin namuslu hakim ve savcılarını göreve davet ediyorum sadece..."  

Yazının tamamını okumak için tıklayın

TIKLAYIN - Sedat Peker ile görüşme kaydı yayınlanan Hadi Özışık: Gazeteci olarak hatam oradaki mesafeyi koruyamamak