Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'le konuşması gündem olduktan sonra eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hakkında dava açılan Hadi Özışık, "Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum... Yargılanmak istiyorum" dedi.
Özışık, İnternethaber.com’daki yazısında, "Süleyman Soylu'nun dediği gibi. 'Suç örgütüne yardım ve yataklık' yapmışsam, kesin cezamı. Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum. Yargılanmak istiyorum..." ifadelerini kullandı.
BU HABERİ, T24 ABONELERİNİN DE
SAĞLADIĞI KATKIYLA OKUYORSUNUZ.
T24'E ABONE OL,
BAĞIMSIZ GAZETECİLİĞİ DESTEKLE!
Zaten abone misiniz? Üye girişi yapın
T24 ABONELERİNE ÖZEL
- T24'te yayımlanan tüm yazılara erken erişim
- 1 milyon içeriği aşan T24 özel arşivine tarih filtrelemesiyle erişim
- Yaklaşık 2 bin sayfalık T24 Yıllık dergilerinin dijital arşivine erişim
- T24 Yıllık Konferansları'nı online olarak ücretsiz izleme
Özışık, şunları kaydetti:
"Hakkımdaki dosya öylece duruyor... İşlem görmesi için... Galiba benim de kansere yakalanmam gerekiyor... Ayhan Bora Kaplan'ın 'dayısı' kim bilmiyorum, onu suçsuz bulan el veya eller her kimse... bana isnat edilen suçla ilgili 3 yıldır harekete geçmiyor... Bu satırları kimseyi suçlamak için yazmıyorum... Bir mafya liderini, bir hırsızı... koruyan veya kollayan her kimse elbette ortaya çıkacak... O el veya ellerin benim hakkımda 'kovuşturmaya yer olmadığına' karar vermesini beklemiyorum... Bu ülkenin namuslu hakim ve savcılarını göreve davet ediyorum sadece..."


