Spor

Galatasaray Fabio Silva'nın peşinde!

20 Haziran 2023 16:10

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolwerhampton'dan devre arasında Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven'a kiralık olarak transfer olan yıldız forvet Fabio Silva için yeni bir iddia gündeme geldi. Galatasaray'ın 20 yaşındaki Portekizli forvet oyuncusu Silva için harekete geçtiği öğrenildi.

İngiliz basınından Express and Star'ın haberine göre, Süper Lig devi Galatasaray, Portekizli genç yıldız Fabio Silva'yı kadrosuna katmak isterken bu transferde yalnız değil. Habere göre; Hollanda ekibi Ajax, İspanyol ekibi Sevilla ve İtalyan ekipleri Roma ve AC Milan da yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için uğraş veren ekipler arasında yer alıyor.

Wolwerhampton Teknik Direktörü Julien Lopetegui'nin de yıldız oyuncunun performansını yaz kampında görmek istediği ve takımda kalıp kalmayacağına bundan sonra karar vereceği öğrenildi.

Bu sezonki performansı

Yıldız isim Fabio Silva, Ocak ayında transfer olduğu PSV Eindhoven takımında toplamda 19 karşılaşmaya çıktı. Portekizli yıldız isim bu karşılaşmalarda 5 gol ve 2 asistlik performans göstermeyi başardı.