Spor

Fenerbahçe'de ilk 11'e Rade Krunic ayarı

18 Aralık 2023 13:09

Fenerbahçe'de Rade Krunic'in transferinin bitme aşamasına geldiği öne sürülürken, ilk 11'in Boşnak orta saha oyuncusuna göre şekilleneceği iddia edildi. Teknik direktör İsmail Kartal, Rade Krunic'in transferi sonrasında Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin dışında oynatacağı üçüncü yerli futbolcu üzerine çalışıyor.

Rade Krunic'in transferinde sona yaklaşan Fenerbahçe yönetimi, son pürüzleri gidermek Milan ile pazarlıklarını sürdürürken çalışırken teknik direktör İsmail Kartal da kadro planlaması üzerinde çalışıyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Krunic'in transfer edilmesi halinde İsmail Yüksek ve Crespo'ya kulübe yolu gözükecek. Son haftalarda Crespo ön liberoda oynarken Becao sakatlanmadan önce İsmail Yüksek forma alıyordu.

Fred'in yanındaki yeni isim olma ihtimali yüksek olan Krunic'in transferiyle, yerli futbolcu sayısında bazı problemler çıkacak. Bu noktada sol bekte Ferdi Kadıoğlu, sağ kanatta İrfan Can Kahveci'nin forması garanti.

Ocak sonunda sahalara dönmesi beklenen Becao, Djiku ile stoper tandemini oluşturacak. Brezilyalı oyuncu, Samet Akaydın ve Serdar Aziz'den de formayı almış olacak.

Sağ bekte Osayi-Samuel'in iyi performansı kafaları karıştırırken Kartal'ın yerli olarak oynatabileceği en kuvvetli isim Mert Müldür... Krunic hamlesinden sonra defansın sağında görev alma ihtimali yüksek olan Mert'in form durumu ise teknik heyeti düşündürüyor.

Fred, Tadic, Szymanski, Dzeko gibi isimleri kesemeyecek olan Kartal, Osayi-Samuel'i lig maçlarında kulübeye çekebilir.