Gündem

DHA YURT BÜLTENİ - 18

Teyze kızını sırtından bıçakladı   KONYA'da pazardan evine dönen Bahçe Taş (41), sokakta karşılaştığı ve aralarında husumet bulunan teyzesinin kızı Zeynep Taş'ı (33)  çıkan tartışma sonucu sırtından bıçakladı

22 Mayıs 2018 21:39

Teyze kızını sırtından bıçakladı
 
KONYA\'da pazardan evine dönen Bahçe Taş (41), sokakta karşılaştığı ve aralarında husumet bulunan teyzesinin kızı Zeynep Taş\'ı (33)  çıkan tartışma sonucu sırtından bıçakladı. Zeynep Taş, hastaneye kaldırılırken, Bahçe Taş da gözaltına alındı. 

Olay, bugün  saat 16.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Taştepe Sokak üzerinde meydana geldi.  Pazardan evine dönen Bahçe Taş, aralarında husumet bulunan teyzesinin kızı Zeynep Taş ile sokakta karşılaştı. İki kuzen belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bahçe Taş, iddiaya göre pazardan satın aldığı bıçağı kuzeni Zeynep Taş\'ın sırtına sapladı. Kanlar içinde kalan Zeynep Taş, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi\'ne kaldırıldı.  Tedavi altına alınan Taş\'ın, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaçan Bahçe Taş ise Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede evinde yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü 
------------------
- Şüphelinin sağlık kontrolüne getirilmesi 
-Sağlık kontrolünden çıkartılması 
- Yaralının ambulanstan indirilmesi 
- Acil Servise alınması 
- Genel ve detay

Haber- Kamera: Tolga YANIK - Hasan DÖNMEZ / KONYA (DHA)

===================================================

Hastane bahçesinden motosiklet hırsızlığına 2 tutuklama

ŞANLIURFA\'nın Akçakale ilçesinde, hastane bahçesinde park halindeki motosikleti çaldıkları iddia edilen 2 kişi, tutuklandı.
Akçakale Devlet Hastanesi\'ne tedavi olmak için gelen bir kişinin bahçeye park ettiği motosikleti çalındı. Araç sahibinin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, güvenlik kameralarından motosikletin S.K. ve M.F.N. tarafından çalındığını belirledi. Polis ekiplerinin evlerine düzenlediği operasyonla gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
----------------------------------
- Güvenlik kamerası görüntüleri


Haber-Kamera: Hadi KURT -ŞANLIURFA -DHA)

===============================================

Edirne\'deki tutuklu Yunan askerlere tahliye çıkmadı

EDİRNE\'de, Yunanistan sınırındaki Kastanies Karakolu\'ndan çıktıkları devriye sırasında Türk tarafına geçtikleri için tutuklanan teğmen Angelos Mitretodis (25) ile astsubay çavuş Dimitris Kouklazis\'in (29) için Edirne 2\'nci Sulh Ceza Hakimliği\'nce yapılan tutukluluk değerlendirme duruşmasından yine tahliye çıkmadı.

Pazarkule Sınır Kapısı\'nın karşısındaki Yunanistan\'ın Kastanies Sınır Kapısı karakolunda görev yapan teğmen Angelos Mitretodis ile astsubay çavuş Dimitris Kouklazis, geçen 1 Mart günü, birinci derece askeri yasak bölgeden 253 metre Türk tarafına geçti. 54\'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı sınır askerlerince gözaltına alınan 2 Yunan askeri, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

TUTUKLUK DEĞERLENDİRME DURUŞMASI YAPILDI

Edirne 2\'nci Sulh Ceza Mahkemesi her 30 günde bir olan tutukluluk değerlendirme duruşmasını yaptı. Duruşmaya geçen 1 Mart tarihinden bu yana tutuklu olan Yunan askerler teğmen Angelos Mitretodis ve Dimitris Kouklazis, avukatları Selin Özel ile Hakan Yalçıntuğ da katıldı. Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi\'nden ring aracı ile adliyeye getirilen Yunan askerler, elleri önden kelepçeli olarak binaya alındı. Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri adliye ve çevresinde güvenlik tedbirleri aldı. Yaklaşık 1.5 saat süren duruşmada Yunan askerler sınırı yanlışlıkla geçtiklerini belirterek tahliyelerine karar verilmesini istedi.

Edirne 2\'nci Sulh Ceza Hakimliği Yunan askerleri hakkında Türkiye\'de ikametlerinin bulunmaması, kaçma şüpheleri nedeniyle tutululuk halinin devamına karar verdi. Duruşmayı Yunanistan\'ın Edirne konsolosu Sotiria Theochridi de izledi.

Görüntü Dökümü:
-Edirne Adliyesi
-Cezaevi araçlarının gelmesi
-Askerlerin indirilmesi
-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN-Ali Can ZERAY/EDİRNE,(DHA)-

================================================

Bakkal, 4 kız çocuğunu taciz iddiasıyla tutuklandı
 
ADANA\'nın Ceyhan ilçesinde 4 kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen H.A., tutuklandı.

Ceyhan ilçesinde bir ilkokulda okuyan 4 kız çocuğunun ailesinin şikayeti üzerine mahallede bakkallık yapan H.A., taciz iddiasıyla gözaltına alındı. Şüpheli, alınan ifadesinin arıdndan sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ceyhun ÖZER / Adana (DHA)

================================================

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir