Spor

Beşiktaş'tan Boateng açıklaması

19 Haziran 2020 15:54

Süper Lig'in 28. haftasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, kamp kadrosunu açıkladı. Siyah beyazlılarda sakatlığı bulunan Domagoj Vida kadroya alınmazken son maçta eleştiri oklarının hedefi olan Kevin Prince Boateng'in de kadroda olmaması dikkat çekti. Siyah beyazlı kulüp oyuncunun ağrıları nedeniyle kadroda olmadığını açıkladı

Kadro açıklamasının ardından Baoteng’in sakatlığı hakkında bir duyuru yapan Beşiktaş Kulübü,  “Sol aşil tendon ağrısı sebebiyle Futbol Takımımızın çarşamba günü gerçekleştirdiği antrenmanda yer almayan futbolcumuz Kevin Prince Boateng'e, yapılan muayene ve tetkikler neticesinde akut tendinitis tanısı konmuştur” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor maçının 65. dakikasında oyundan alındığı sırada formasını çıkarma şekli eleştirilen Boateng, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, “Asla Beşiktaş formasını yere atmak gibi bir saygısızlık yapmam. Oyundan çıktıktan sonra formamı çıkarıp kulübedeki malzemecimize doğru atmaya çalıştım. Bu kulübe ve formaya karşı saygısızca bir tavrım söz konusu bile değil. Ama buna rağmen dışarıdan öyle anlaşıldıysa özür dilerim” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan siyah beyazlılarda sakatlığı bulunan Domagoj Vida, Douglas ve uzun bir sakatlıktan çıkan Dorukhan Toköz de Denizlispor maçının kadrosuna alınmadı.